KP dospělých (23. kolo) - Bod ze Slatiňan.

29.04.2018 12:57


Spartak Slatiňany - ŽSK Třemošnice - 1 : 0 np  
  
V sobotu za letního počasí jsme zajížděli do Statiňan. Náš tým potřebuje k záchraně každý bod a je jedno s jakým mužstvem . Ve 2 min střílel Král nad branku. V 6 min vyzkoušel Koblasa pozornost Oswalda . Ve 12 min opět Král poslal navštívenku Jehličkovi. Ve 13 min solidní akce Fejla jeho centr našel hlavu J. Vančury, ale s dobrým zakončením si Jehlička poradil ( vyrazil na roh ). V 16 min. oslovil J. Vančura Hejcmana, ale domácí stoper vše vyřešil. Ve 22 min. přišla šance domácích po rohu Oswald míč vyráží a následnou dorážku netrefili. Ve 25 min střílí pohotově Šebek. Ve 36 min jsme přežili další šanci domácích z dorážky střílí branku , ale naštěstí pro nás z ofsajdové pozice. Ve 44 min jsme odpověděli hezkou akcí po ose Hejcman , Fejl a zakončující O. Vančura střílel nad branku. V 57 min střílel Šebek vytěžil pouze roh . V 76 min střílel nebezpečně domácí Drahý. V 78 min přišla pro nás další nebezpečná situace na hranici vápna zahrával přímý kop zkušený Vladyka jeho pokus šel nad branku. V 83 min se prosadil po pravé straně Hejcman postupoval ze strany sám, ale Jehlička střelu vyrazil. Téměř okamžitě domácí odpověděli nebezpečným protiútokem. V 87 min. střílel dobře opět Král, ale rozvlnil pouze boční síť. V 88 min Mocanu z přímého kopu vystrašil Jehličku. Závěr utkání jsme zvládli a po 90 min byl stav bez branek. Penalty šli lépe domácím a máme pouze bod.  
  
Cirkl Leoš, trenér ŽSK Třemošnice : Dnes jsme utkání s kvalitním soupeřem odmakali. Odměnou je nám bod . Doufám, že nás toto utkání trochu povzbudilo a odrazíme se tímto k lepším výkonům. Pochvala pro celý tým . 
   
Třemošnice : D. Oswald - Petr, Mocanu, Mejtský, O. Vančura - Fejl (81' Šťastný), J. Vančura, Král, M. Šindelář (89 ' Šmídl) - Šebek , Hejcman