KP dospělých (9. kolo) - výhra v Litomyšli na penalty.

08.10.2017 15:46

 

Jiskra Litomyšl -  ŽSK Třemošnice - 1 : 2 NP
Branky : 82. Štoudek - 69. Culek   


Do Litomyšle jsme jeli odhodlaný udělat dobrý výsledek. V 1 min byla střela Šebka zblokovaná. Potom nastala dlouhá časová pasáž, kdy ani jedno mužstvo neohrozilo branku soupeře. Nikdo nechtěl udělat chybu a inkasovat. Ve 33 min po akci P. Šindeláře střílel Hejcman. Ve 35 min po dlouhém autu měli šanci domácí ...střela byla nepřesná . Ve 45 min M. Šindelář z přímého kopu střílel do náruče gólmana. V 58 min z dálky střílel ( nebezpečně ) domácí Tomšů . V 65 min po hezké akci střílel nad branku J. Vančura. V 69 min po standartce P. Šindeláře se prosadil hlavou Culek - 0:1 .V 73 min vyzkoušel pozornost domácího brankáře Šebek . Vypadalo to , že utkání dohrajem v klidu , ale to se nestalo . Po hrubé chybě ve středu obrany v 82 min postupoval sám na branku Štoudek a Jandovi nedal šanci - 1:1. Utkání dostalo pro nás hororový závěr, kdy jsme o všechny body mohli přijít. V 86 min střílel vedle Čapek a v 87 min po přečíslení zachraňoval v poslední chvíli J. Vančura . To nebylo vše v 90 min se pískala penalta za ruku Fejla ve vápně. Domácí Zeman penaltu nedal (vysoko nad branku) . V nastaveném čase jsme šli do brejku a přečíslení, ale situace byla řešená špatně . Nakonec přišla na řadu penaltová loterie , kterou jsme zvládli a bereme důležitý dva body . Pochvala za bojovnost pro všechny hráče. Vynikli Culek, J .Vančura , O. Vančura a Janda . 

 

Cirkl Leoš, trenér  ŽSK Třemošnice - utkání rozhodně pohledné nebylo a tentokrát jsme si nevytvořili ani vyložené šance. Byl to boj se spoustou nepřesností z obou stran. Dostali jsme se do vedení , ale v závěru jsme mohli příjít o všechny body, kdy soupeř nedal penaltu. Odehráli jsme lepší zápasy to víme všichni . Dnes dva body bereme.

 

Sestava : Janda - Petr (64' Fejl ), Král, Culek, O. Vančura - M. Šindelář, J. Vančura, P. Šindelář, Forman - Šebek, Hejcman (83' Brom) .