KP dospělých (4. kolo) - prohra doma s Chocní.

03.09.2017 21:55


ŽSK Třemošnice - FK Agria Choceň - 1 : 2 (0:0)  
Branky : 60. Šindelář Petr - 64. Lebeda, 84. Myšák

  

Domácí utkání s Chocní začalo mírným tlakem našich hráčů,ale bez potřebného zakončení. Hodně akcí končilo před vápnem hostů. Střela Fejla a v závěru poločasu Hejcmana bylo opravdu málo. Hosté měli náznaky brejků , ale též nedotáhli akce do zakončení. Druhý poločas byl do 59. min hodně podobný ....až v 60 min po chytré přihrávce Šebka se prosadil P.Šindelář - 1:0. Dlouho naše vedení nevydrželo v 64. min hosté kopali roh Šimon míč neudržel a z dorážky Lededa - 1:1. V 69. min Hejcman obdržel červenou kartu za urážku rozhodčího. To ovlivnilo zbytek utkání. Snažili jsme se hrát i v deseti, ale bez úspěchu. Hosté chytře čekali na svoji šanci , která přišla v 84. min chvilku prostoru dostal Myšák a hlavou střílí branku - 1:2. Bohužel s tímto stavem  se nám už nepodařílo nic udělat a hosté berou všechny body .

Cirkl Leoš trenér ŽSK Třemošnice : Další prohrané utkání doma mrzí a situace začíná být vážná. Některým hráčům to možná nedochází, ale takto budem jenom těžko vítězit. Dnes jsme si vytvořili v zápase i minimum šancí. Každý hráč musí začít sám u sebe a tým se musí dát rychle do pořádku jinak bude zle. Když branky nedáváme nesmíme dostávat a to se nám zatím nedaří. Červená karta pro Hejcmana naprosto zbytečná. Choceň byla ukázněná,disciplinovaná a nakonec zvítězila .

Třemošnice : Šimon - Petr, Král, Mocanu, Fejl - P.Šindelář (77' Brom), J. Vančura, M. Šindelář (90. Mejtský), Forman - Šebek, Hejcman

Choceň : Gerčák - Fogl, Novotný, Holec (87. Hanus), Pikl - Sršeň, Myšák, Lebeda, Lňěnička (56. Šafek) - Krejza, Kubový (78. Kubíček)