KP dospělých (24. kolo) - Výhra v Dolním Újezdu

20.05.2015 16:45

Dospělí 17. 4. s mužstvem Dolní Újezd.
Dolní Újezd - ŽSK Třemošnice - 
0 : 2 (0:2)
Branky : 2. vlastní, 7. Král


Utkání podprůměrné úrovně jsme zvládli za tři body a to je důležité. První půlce utkání by slušelo skóre 1:5 pro hosty. Ti zahazovali jednu šanci za druhou, za zmínku však stojí ta Filipova, když ve 26. minutě spočinul úplně osamocen před gólmaném domácích a trefil jen jeho nohy.
    Ve druhé půli domácí vsadili vše na pouhé nakopávání míčů za obranu hostí, avšak bez většího úspěchu. Sice dvakrát zazvonila branková konstrukce branky hostí, ale nic se na skóre nezměnilo. Ani pro hosty po sólu Menšíka, který se s rychlou střelou do brankáře v koncovce zbytečně ukvapil.
    Hosté si vezou domů body hlavně za hru v prvním poločase zaslouženě. Utkání dobře řídila trojice rozhodčích Suchomel, Smitka, Ujec.

Rozhodčí : Suchomel - Smitka, Ujec, DS : Šimek
Počet diváku :  80

D. Újezd :  Pravec - Frank, Kabrhel, Částek, Svoboda, Vomáčka M., Frňka (82. Drahoš), Fulík (86. Klejch), Novák, Vomáčka J., Mandík,

Třemošnice : Auersvald - Rychnovský V., Kunášek, Culek, Kalina  - Vančura O., Vančura J., Král, Kvíčala(64. Šindelář P.)  - Menšík (89. Krátký), Filip (51. Petr)  
                       

Ohlas : " Jsme za tři body rádi a kluci pro to udělali vše potřebné. Na šance jsme domácí jasně přehráli, ale k úrovni utkání se radši nebudu  vyjadřovat. "