KP dospělých (24. kolo) - domácí prohra s Jiskrou Litomyšl.

08.05.2018 11:57


ŽSK Třemošnice - Jiskra Litomyšl - 2 : 3 (2:1)
Branky : 30' Šebek, 32' Hejcman - 35' Tomšů , 53' Hašek , 84' Folta  

  
Domácí nedělní utkání pro nás bylo veledůležité pro vývoj v tabulce. Vyhrát doma byla nutnost. V 8 min po standartce míč prolétl vedle branky. Ve 12 min Šebek vyzkoušel hostujícího brankáře. Ve 13 min přišla naše špatná rozehrávka naštěstí Janda vše vyřešil. V 15 min Šebek našel Fejla jeho střela ze strany nebyla špatná, ale vytěžili jsme pouze roh. Ve 24 min musel střídat Janda. Ve 27 min Fejl přihrál Hejcmanovi, ten narazil J Vančurovi ..střela těsně vedle. Ve 30 min centroval M. Šindelář a střelu Hejcmana tečoval Šebek 1:0. Za chvíli bylo ještě lépe  byla 32 min a důsledný Hejcman zatlačil na brankáře , který chyboval do prázdné 2:0. Ve 35 min jsme nebyli schopni z vápna odkopnout míč a odražený míč za vápnem napálil Tomšů prostřelil vše ....2:1 . Ve 47 min přihrál Mocanu, ale střela Šebka se do branky nevešla. V 53 min. hosté vyrovnali po dlouhém autu a naši hráči pouze přihlíželi Hašek 2:2. V 60 min chyboval Petr ...Mocanu situaci zachránil . V 65 min z dálky ( přímý kop) střílel Mocanu brankář byl připraven . V 78 min Král zahrával ze strany přímý kop , bohužel bez úspěchu. V 84 min přišel trest po centru opět naši hráči statický a hosté utkání otočili Folta hlavou 2:3. V 85 min dostal Král druhou žlutou a tedy červenou kartu. Utkání skončilo další naší porážkou .  
  
Cirkl Leoš, trenér ŽSK Třemošnice : hráli jsme o všechno a utkání nezvládli. Slibný vedení 2:0 nám k bodům bohužel nestačilo. Náš druhý poločas byl katastrofální. Svazovala nás tíha zodpovědnosti a na hráčích to bylo hodně znát. Zkusíme ještě zabojovat v dalších zápasech . 
  
Sestava : Janda (25' D . Oswald) - Petr, Mocanu, Mejtský, O. Vančura - Fejl, J. Vančura, Král, M. Šindelář - Šebek, Hejcman

 

 

 .