KP dospělých (19. kolo) - Prohra v Chocni.

01.04.2018 16:39

 

FK Agria Choceň - ŽSK Třemošnice - 2 : 1 (0:0)  

Branky : 64' Voborník , 81' Myšák - 63' Hejcman

V sobotu jsme zajížděli do Chocně na kterou se nám poslední dobou nedaří. Hrálo se na umělé trávě za vytrvalého deště . Vstup do utkání jsme měli slušný. Hned ve 2 min Šebek pohotově po rohu zakončoval, ale Gerčák zázračně chytil. Opět po rohu Krále v 9 min přišla šance, kdy míč proletěl vápnem až na zadní tyč, ale nikdo nebyl připraven k zakončení. Ve 24 min zatáhl míč Hejcman našel T. Formana ten míč netrefil. Ve 26 min. centroval aktivní Petr, ale střela M. Šindeláře byla zblokovaná. Ve 32 min nás podržel výborným zákrokem D. Oswald, kdy vychytal z blízka Myšáka. Ve 36 min měli domácí příležitost přímého kopu z dobré pozice trefili pouze naši zeď.
Druhý poločas byl podobný boj o každý míč. Domácí ve hře velmi často hledali zkušeného Myšáka. V 63 min. přišla naše radost, Král z pravé strany našel nabíhajícího Hejcmana zakončil přesně - 0:1. Dlouho jsme se neradovali vlastně hned po rozehrávce domácích v 64 min. přišel delší míč na Myšáka byl faulován Mocanem na hranici velkého vápna a následný přímý kop Voborník proměnil - 1:1. V 70 min. byl ve vápně faulován T. Forman, bohužel pro nás se penalta nepískala. V 80 min domácí Myšák utkání rozhodl, kdy zůstal jenom na chvíli na vápně osamocen a jeho střela byla přesná - 2:1. Též mohlo být brzy vyrovnáno, v 82 min se Mocanu prosadil na pravé straně a krásně naservíroval Hejcmanovi , buhužel nezakončil přesně . Závěr utkání byl nervózní a stav utkání se nezměnil .

Cirkl Leoš, trenér ŽSK Třemošnice : Hráči utkání odmakali moc jim toho vytýkat nemůžeme. Když Hejcman vstřelil naši branku , byl jsem přesvědčen , že si body z Chocně odvezeme. Domácím se podařilo téměř okamžitě vyrovnat a nakonec rozhodli deset minut před koncem utkání. Opět nám dělal velké starosti zkušený Myšák. Utkání bylo naprosto vyrovnané , ale body nemáme. Musíme se sebrat a pomalu se připravovat na domácí utkání s Moravskou Třebovou. Dobře zahrál Petr, Král a M. Šindelář.


Třemošnice : D. Oswald - Petr, Mocanu, Culek, O. Vančura - Forman, Král, M. Šindelář, Fejl - Šebek (84' Mejtský), Hejcman (89' Šťastný)