KP dospělých (13. kolo) - prohra nad Českou Třebovou.

01.11.2015 11:18


ŽSK Třemošnice - FK Česká Třebová -  0 : 1  (0:1)
Branky : 40. Urbanec

Domácím se nepodařilo brankově navázat na výkon ze středečního vítězství nad Chocní a šťastnější českotřebovští fotbalisté získaly tři body pro sebe.
   Od samého začátku bylo vidět, že do Třemošnice přijelo velice dobré mužstvo. Hráči Třebové jsou rychlostně dobře vybaveni a také dobře pracovali s míčem. Nicméně po uvodní detiminutovce se hra vyrovnala a třemošničtí začali hrozit . Nejblíže ke vstřelení branky měl ve12. minutě Menšík, který postupoval sám na brankáře Bártu. Ovšem jeho bezvadné vyběhnutí zmenšilo Menšíkovi střelecký úhel a ten poslal balón jen těsně mimo bránu. Hosté byli nebezpeční hlavně ze standartních situací v 11. a 35. minutě. Nakonec po hrubce domácí obrany prošel za jejich záda po pravé straně Pešek, prudce nacentroval před bránu a nikým neatakovaný Urbanec si s centrem lehce poradil - 0:1.
   Ve druhé půli se domácí snažili, byli více na míči, ovšem střely Petra a Kvíčaly se za záda výborného Bárty nedostaly. V závěru, kdy Třemošnice hrála již vabank na tři útočníky, naopak zahrozili hosté a spálili dvě slibné šance.
  Hráčům Třemošnice nelze vytknout snahu, ovšem bez gólového efektu se výborný tým Třebové porazit nedá. Utkání dobře řídíla trojice chrudimských rozhodčích.

ŽSK Auersvald - Petr, Kunášek 78. Hejcman), Culek Kalina, - Šindelář M. (70. Filip), Vančura J., Vančura O.,Šindelář P. (59. Kvíčala) - Forman, Menšík 

Česká Třebová :  Bárta - Kubásek, Novotný, Hašek, Rataj - Čikl (28. Bočkaj), Grepl, Zahálka, Müller - Pešek (80.Kovář), Urbanec (89. Trčka)

Ohlas :
"Kluci makali, věděli ža jim teď fotbal jde. Mysleli jsme na tři body, protože by nás posunuly o stupínek výše v tabulce. Ovšem zklamání je trpké. Třebová hrála moc dobře a pokuď bychom chtěli vyhrát, museli bychom vstřelit alespoň nějaký gól. Naše střelecká krize opět pokračuje. Hráči předvádí líbivé a poctivé výkony, ale bez bodového efektu. Na place musím pochválit za předvedený výkon Vojtu Petra. Neúnavně a bezchybně se doslova pral se soupeřem - moc mne potěšil. Tak se hraje o místo v základu."