KP dospělých (12. kolo) - prohra v Holicích.

24.10.2015 22:26


SK Holice - ŽSK Třemošnice -  4 : 0  (1:0)
Branky : 12. Václavek, 79. T. Jedlička, 87. Musil, 88. T.Jedlička

 V Holicích jsme mohli pouze překvapit, ale to se nekonalo. Ve 12. minutě si O.Vančura srazil centrovaný míč Václavkem do vlastní brány. Domácí pak skvělými zákroky chytil tři vyložené šance Auersvald. Naše mužstvo naoupak hrozilo rychlými brejky do dosti nejisté domácí obrany. 
    Ve druhé půli se naše mužstvo předvedlo kvalitním výkonem, ovšem opět bez brankového efektu. V 51. minutě nastřelil Menšík břevno a zápas se lámal v 77. minutě, kdy postupoval Forman sám na brankáře. V největší naši šanci ale zklamal a domácí téměř z protiútoku v 79. minutě podruhé skórovali. Ve hře "vabank" jsme v závěru utkání pak již inkasovali dva laciné góly.
Průběhu utkání výsledek neodpovídá a je pro naše fotbalisty krutý. Mužstvo se určitě prezentovalo dobrým a sympatickým výkonem. Celé utkání se muselo divákům líbit. 

Holice : Hlavatý - J.Jedlička, Chvála, Ručka (46. T.Jedlička), Kopřiva (65.,Hanč), Tláskal, Velinský (69. Musil), Václavek, Lát (74. Stárek), Machatý, Klouček

Třemošnice : Auersvald - Petr (86. Široký), Culek, Kalina, O.Vančura - P. Šindelář, J.Vančura, Kvíčala, M.Šindelář - Menšík (85. Stehlík), Forman (80.Hejcman)