KP dospělých (10. kolo) - Prohra s Holicemi na penalty.

15.10.2017 14:42


ŽSK Třemošnice - SK Holice - 2 : 3 NP (1:2)         
Branky : 11. Hejcman, 64. J. Vančura - 24. Řezníček, 33. Václavek 

  
V dalším domácím utkání, jsme doma přivítali Holice. V úvodu utkání si hosté vytvořili dvě dobré příležitosti. Šance měl hostující Křtěn a Václavek. V 11´ dobře zapresoval Hejcman na stopera hostů v souboji o míč byl úspěšný a postupoval sám na branku, zakončil velmi přesně 1:0. Ve 22´ po přímém kopu dorážel Řezníček 1:1. Po další standartce se hosté ujali vedení, důrazný byl Václavek 1:2. V 36´ střílel nebezpečně Šebek, ale do brankáře. V 56´ středem hřiště postupoval Václavek, ale Janda vytáhl fantastický zákrok. V 64´ přišlo naše vyrovnání Jan Vačura, utěšenou střelou 2:2. Šance Hejmana a M. Šindeláře jsme nevyužili, tak se stav do konce utkání nezměnil. Zrodila se remíza a tentokrát penalty zvládli lépe hosté. Pochvala pro J. Vančuru a P. Šindeláře. 
  
  
Cirkl Leoš, trenér ŽSK Třemošnice : ,,Toto utkání mohlo skončit jakkoli, naší výhrou i porážkou. Hosté udeřili dvakrát po standartkách. Naše důležité vyrovnání přišlo včas, ale bohužel vítězný gól, se nepodařilo vstřelit, ale šance byly. Bod proti Holicím berem, protože hosté kvalitu mají. Do Žamberka musíme jet pro body"

Sestava: Janda - Mocanu, Culek, O. Vančura, Král - Brom (87. Petr) P. Šindelář, J. Vančura, M. Šindelář - Šebek, Hejcman.