KP dospělých (1. kolo) - prohra v Hlinsku (hodnotí Cirkl Leoš)

16.08.2017 17:02


FC Hlinsko - ŽSK Třemošnice - 3 : 2 (1:1)  
Branky : 1. a 51. Dostál, 82. Pelikán - 8. J. Vančura, 63. Mocanu

  
Utkání hodnotí Cirkl Leoš, trenér ŽSK Třemošnice :
Začátek utkání nám nevyšel, hned v první minutě jsme inkasovali branku z přímého kopu. Dostál 1:0 Hned v 8´ jsme odpověděli po hezké akci, zakončil přesně J. Vančura 1:1. Utkání se hrálo v tempu a svoji kvalitu mělo. Domácí na nás nastoupili s trvdou a agresivní hrou, někdy až za hranicí...chvíli trvalo než se tým s dannou situací vyrovnal. 
   Druhý poločas začal pro nás opět špatně v 51´ z přímého kopu Dostál 2:1, v 63´ podobným způsobem srovnal na 2:2 Mocanu. Za tohoto stavu se v dobrých šancích ocitli Forman a P. Šindelář, bohužel nezakončili přesně. Už jsme možná mysleli na penalty, ale domácí v 82´ rozhodli po rohovém kopu..hlavičkoval přesně Pelikán 3:2, bohužel nám se už vyrovnat nepodařilo a domácí zvítězili. Závěr utkání byl zbytečně nervózní a plný emocí.  
Po konci utkání z následné strkanice si odnesl Mocanu červenou kartu. Dále mrzí zranění O. Vančury, který byl hrubě faulován (nesmyslně) domácím hráčem. Výkon v utkání nebyl špatný, ale bohužel na body to nestačilo.Všechny tři branky jsme inkasovali ze standart. situací a tak máme na čem pracovat. 
Dobře zahráli Šebek, J. Vančura, Král, Mocanu, ale ten se nechal zbytečně vyloučit po zápase. 


FC Hlinsko : Jindřichovský - Cach (67. Mandutz), Dostál (89. Vymetal), Hlouš (86. Chmelík), Křivka - Mayer (90. Zub), Nevole, Pelikán, Vukliševič - Zach, Volf

ŽSK Třemošnice : Šimon - Mocanu, Král, Petr (88. Filip), O. Vančura (57. Brom) - P. Šindelář, J. Vančura, M. Šindelář, Forman - Šebek, Hejcman