Třemošnice chce střed, Holice vyhrát všechno

25.03.2015 17:22

Ještě než začne utkání 17. kola krajského přeboru dospělých mezi ŽSK Třemošnice a vedoucím týmem soutěže SK Holice, přinášíme zajímavosti z obou klubů. 

ŽSK Třemošnice má cíl pro jarní část, vybojovat minimálně stejné postavení v tabulce jako na podzim a doma předvádět dobré výkony. Určitě přidat víc bodů ze hřiště soupeřů.
Posílení mužstva : Jiří Šebek si rozmyslel ukončení aktivní činnosti a Kvíčala se stal hráčem Třemošnice, na hostování zůstávají Král, Auersvald, Kunášek. Změnu doznal i realizační tým, když jako hlavní trenér zůstal Libor Petříček, asistentem se stal Tomáš Jambor a vedoucím mužstva Lukáš Pikal. 

Výsledek 16 kola KP :
SK Pardubičky - ŽSK Třemošnice - 2 : 1 (1:0)
Branky : 22. Krejčí, 83. Prokůpek - 55. Menšík

ŽSK Třemošnice : Auerswald - Rychnovský O. (74. V. Petr), Kunášek, Culek, Kalina (82.Filip) - Šindelář M. (29. Menšík, 88. Lipenský),Rychnovský V., Vančura J., Král, Vančura O. - Kvíčala


SK Holice, chceme vyhrát krajský přebor i Pohár Hejtmana. Trénovali jsme dvakrát až třikrát týdně a s přístupem hráčů jsme spokojeni. Co by se dělo v případě postupu do divize je už na vedení klubu... říká trenér Roman Kyral a Václav Velinský. 
Co se týká posílení mužstva přišel Musil (Olympia HK), Králík (Albrechtice), Růžička (FK Pardubice) - vš. hostování. J. Velínský návrat z Horního Jelení a na poslední chvíli se vrátil z hostování Jakub Jedlička (SK Vysoké Mýto). Mužstvo by tak mělo být silnější než na podzim.

Výsledek 16. kola KP :
SK Holice - FK AGRIA Choceň - 2 : 1 (2:1)
Branky : 17. a 19. Václavek - 2. Šabata

SK Holice : Králík - Růžička, Chvála, Hanč, J. Velinský - J. Krpata (57. Klouček), J. Jedlička, Musil (61. Machatý), Kopřiva - T. Jedlička (90. Folut), Václavek (78. Tláskal)