KP dospělých (30. kolo) - výhra nad TJ Sokol Moravany na pk.

18.06.2018 18:03


ŽSK Třemošnice - TJ Sokol Moravany - 3 : 2 np (1:1)
Branky : 27 ' Hejcman , 58' Šebek - 31' Šibal , 89' J. Branda 

  
Netradičně v neděli jsme doma přivítali mužstvo Moravan. Poslední utkání sezóny. Chtěli jsme se rozloučit výhrou a fotbal si na hřišti užít. Ve 14 min se po hezké akci prosazovali hosté, ale nakonec vytěžili pouze roh. V 17 min  Forman našel Šebka, ten se uvolnil hezky, ale k zakončení se nedostal. Ve 25 min centroval M. Šindelář a Hejcmam trefil tyč. Ve 26 min si náš útočník už chuť spravil , rychlostí a důrazem si připravil gólovku - 1:0. Hosté zareagovali velice brzy. Ve 31 min se hosté prosadili ve středu hřiště, míč putoval na pravou stranu a Formánek centroval velice přesně na hlavu Šibala - 1:1. Ve 34 min střílel Šebek, ale hostující gólman byl připraven. V 52 min přihrál M. Šindelář před velké vápno O. Vančurovi a ten střelou rozklepal břevno branky. V 58 min hezká akce našich hráčů na jejímž konci byl kanonýr Šebek - 2:1. V 61 min našel Culek naběhnutého Fejla, jeho střele chyběl kousek. Hosté dvakrát zahrozili centrovanými míči, ale D. Oswald si poradil. V závěru utkání šel dvakrát sám Hejcman, ale další branku už nepřidal. Hostující brankář ho vychytal. Nakonec se podařilo branku vstřelit Šmídlem , ale mával se ofsajd. Z rychlé rozehrávky přišla šance hostů to už byla 89 min a okamžitě ji využili  J. Branda - 2:2. Penalty jsme zvládli a nakonec máme dva body. Děkujem fanouškům opět nezklamali a byli slyšet až do Běstviny .  
  
Cirkl Leoš, trenér ŽSK Třemošnice : Chtěli jsme se rozloučit v sezóně výhrou, to se nakonec povedlo až na penalty. Ideální výkon to od nás rozhodně nebyl. Závěr utkání jsme si měli pohlídat . Inkasovaná branka v 89 min mrzí. 


Po třech letech u týmu končím a celému klubu ŽSK přeji jenom to nejlepší. Chtěl bych poděkovat vedení v čele s T. Jamborem, vedoucímu L. Pikalovi a za dobrou spolupráci s trenérem dorostu J. Trekovalem též děkuji. Samozřejmě  nezapomenu na hráče, všem děkuji a přeji jim zdraví a dobrou formu. Kluci asi nikdy nezapomenu na sezónu 2016/ 2017 to byla " jízda ".

Sestava : Oswald - Petr, Mocanu, Mejtský, O. Vančura,  Fejl (79' Šmídl), T. Forman (53' J. Vančura), Culek, M. Šindelář (61' Šťastný), Hejcman, Šebek (90' Janda)