Fotbalová školička na turnaji v Bohdanči.

30.03.2019 21:30


Dnes jsme zajeli do Lázní Bohdaneč k přátelským utkáním s mužstvy Fk Pardubice , Sk Pardubičky, L.Bohdaneč. Hráli jsme ve dvou kategoriích u7 a u6. V kategorii u7 jsme sehráli 3 zápasy.V prvním zápase jsme se utkali s týmem Pardubiček, když po ospalém začátku jsme 5krát inkasovali, ale pak se hoši rozkoukali a korigovali třemi brankami Vojty Brožka na 5:3, ještě ke konci zápasu naši borci inkasovali jednu branku a tak jsme prvni zápas prohráli 6:3. V druhém zápase jsme se utkali s domácím týmem L.Bohdaneč, po urputném boji jsme soupeře udolali 2:1 ,kdy se za nás střelecky prosadili opět Vojta Brožek a Adam Kocman. V posledním zápase s Fk Pardubicemi se naši hráči rozstříleli a soupeři vsitili 6 branek,když 2branky dal náš nejlepší střelec Vojta Brožek,2 přidal Adam Kocman a po jedné brance dali Jirka Šebek a Ondra Horáček. V brance výborně chytal Davídek Kovanda , kterého v tomto utkání překonal soupeř jen 2 krát a tak jsme ukončili tento přátelský turnaj dvěma výhrami a jednou porážkou.

V kategorii u6 kluci sehráli 3 zápasy, v nichž nešlo o žádné výsledky, ale radost ze hry. Určitě tento turnaj splnil účel a kluci budou mít krásné vzpomínky.

Za u6 nastoupili Míša Šindelář, Vašík Dušek, Jára Nesládek, Dan Marek, Lukáš Maixner, Kubik Kamenský.Všem moc děkujeme za podporu, zvláště rodičům, kteří byli opět báječní.