Fotbal někdy nemá logiku, bohudík...

05.09.2022 19:54

Před utkáním s ambiciozním celkem Horních Ředic se příliš s body nepočítalo, ale nakonec bylo vše jinak.

Horní Ředice nepřijely v nejsilnější sestavě, ale to na jejich sebevědomém výkonu nebylo příliš znát. Byli nebezpečnější v zakončení, silnější na míči a když ve 24. minutě z PK Přibyl a pak ve 38. ze hry Šenkýř upravili na 0:2, nevypadalo to s našimi příliš dobře. Bohudík hned za dvě minuty Honza Vančura z dorážky snížil na poločasových 1:2.

Ve druhé půli pak pokračoval zajímavý fotbal z obou stran a bylo se na co dívat. Tuček domácí branku zamkl a hostující hráči z jeho zákroků byli chvílemi nešťastní. V 74. minutě pak velmi důrazně náš kapitán Petr Šindelář dotlačil míč až do sítě a bylo srovnáno. To povzbudilo i poměrně slušnou návštěvu a utkání mělo velice solidní atmosféru. A když o čtyři minuty později domácí tlak donutil hostujícího Ondřeje Březinu vsítit vlastní branku, byl konečný výsledek na světě. Domácí fanoušci hnali třemošnické hráče do dalších soubojů, ze kterých neuhýbali a utkání nakonec dovedli do vítězného konce!

Snad je toto vítězství povzbudí i do dalšího zápasu, který náš čeká na horké půdě v Lanškrouně.

Sestava: Tuček-Krška, Lazaridis (46. Forman), Malý (65. Petrlík), Petr, Šindelář P. (77. Menšík), Vančura J., Vančura O., Šebek (87. Kodeš), Šindelář M., Tomiška