Starší přípravka - referát z turnaje v Přelouči

13.05.2018 19:23


K dalšímu kolu Krajské soutěže přípravek jsme zajížděli v neděli 13.5.2018 na hřiště Přelouče. Našimi soupeři byly postupně týmy Litomyšle, Přelouče a Dolního Újezda.

 

ŽSK Třemošnice - Jiskra Litomyšl - 3:3
Branky: 2xTlustý, Mostecký

První zápas se nápadně podobal tomu z minulého týdne se stejným soupeřem... Přestože bylo mužstvo tentokrát kaučováno školeným trenérem, byla hra chaotická a tak nějak neučesaná. Oboustranně to nebylo příliš fotbalové podívání a spíše boj než fotbal vítěze nepoznal. Možná i díky dvěma nejistým zákrokům Pavla...

 

ŽSK Třemošnice -  Přelouč - 6:5
Branky: 2x Cipryán, 2x Klepetko, Šmídl a Rožek

Proti domácí Přelouči již nastoupilo disciplinovanější mužstvo. V brance dostal příležitost Vašek. Pavel ve hře přidal důraz a vyrovnaný zápas jsme nakonec dovedli do vítězného konce. Všichni zlepšili pohyb, přihrávku i střelu, prostě věci, které k dobrému výkonu a třeba i výsledku patří...

 

ŽSK Třemošnice - Dolní Újezd - 7:1
Branky: 3x Kolbaba, 2x Šmídl, Tlustý a Nováček

V posledním utkání jsme předvedli nejlepší výkon. Do branky šel nyní Tadeáš a počínal si tam velmi dobře. Soupeře jsme příliš do šancí nepouštěli a naopak my jsme ze svých vytěžili maximum. V mistrovském zápase jsme si tak mohli naposledy vítězně zakřičet!

Sestava: Kolbaba (2. zápas Brožek, 3. zápas Gauč) – Cipryán, Nováček, Mostecký, Rožek, Šmídl, Klepetko, Tlustý

Nyní máme prakticky 14 dní zápasovou pauzu. V neděli 3.6. pořádáme finálový turnaj, kterého se zúčastní většina mužstev krajské soutěže a tím ukončíme sezonu 2017/2018. Do té doby ale budeme dál trénovat a doplňovat mladší žáky resp. „B“ mužstvo v okrese.