Dospělí z Horních Ředic s prázdnou...

05.04.2023 18:42


Horní Ředice - ŽSK Třemošnice - 1:0 (1:0)
B : 43. M. Plašil


Sestava : D. Oswald - Krška, Malý, Petr (77. Tlapák), P. Šindelář (70. Lazaridis), J. Vančura, O. Vančura, Petrlík (52. Šebek), D. Forman, M. Šindelář, Šmídl (59. T. Oswald)
 

Domácí tým Horních Ředic začal aktivně a od prvních minut se snažil dostat do vedení. Obrana hostí však byla pevná a snažila se ubránit všechny náznaky nebezpečí. Oba týmy si vytvářely příležitosti, ale žádná z nich nebyla dostatečně nebezpečná. Ve 43. minutě se však podařilo domácímu týmu skórovat, když Marek Plašil využil chyby obrany hostů a střelou přesně k tyči nedal brankáři hostí Davidu Oswaldovi šanci. Poločas tak skončil vedením domácích 1:0.
V druhém poločase se hosté snažili o vyrovnání, ale domácí tým držel pevnou obranu a nedovolil soupeři vstřelit branku. Brankář domácích Jiří Lindr navíc předvedl několik skvělých zákroků, díky kterým udržel své mužstvo vedení. Hosté se snažili o útoky ze stran, ale domácí obrana byla neústupná a nedovolila jim nějakou větší šanci. Ve 53. minutě obdržel žlutou kartu domácí hráč Petr Fous. (zdroj :
fotbalunas.cz)

 

Ohlasy k utkání :

David Oswald (ŽSK Třemošnice)Výsledek 1:0 asi zaslouženě, domácí měli více šanci a mohli dat gólů více, my jsme taky něco málo měli ale nic velkýho, domácí neproměnili penaltu a nastřelili dvakrát tyč.