Dorost v domácí premiéře zvítězil 3:0...

28.08.2022 05:47

Po rychlých hektických změnách z konce týdne, kdy se zápas operativně přesouval na jiný čas, aby byl zajištěn i rozhodčí, se první domácí mač odehrál již ve 14:00, což nakonec uvítal i soupeř. Ten byl po dlouhé cestě z Králíků i trochu unaven a tak příliš velký odpor nekladl. Naši toho bohužel v první půli příliš nevyužili a i přes Oswaldovy samosatné úniky a jiné šance, se šlo do kabin za bezbrankového stavu. 

Druhý poločas se odehrál v podobném duchu, jen s tím rozdílem, že tam alespoň něco padlo. V poslední čtvrthodině nakonec souklubí Jiskra 2008/Žamberk nevydrželo náš tlak a trefil se dvakrát v 73. resp. 83. již zmiňovaný Oswald a skore uzavřel hezkou brankou v 87. Rožek.

Dle zpráv od obou trenérů utkání velmi dobře odřídil rozhodčí Martin Šeps.

Nutno dodat, že neproměňování šancí by se ale v těžších zápasech mohlo hrubě nevyplatit. Na koncovce je potřeba zapracovat. Tou první zkouškou bude zápas v Proseči, který dorost čeká příští sobotu 3.9. v 10:00.

Sestava: Lyashko-Michálek, Tlapák, Spěvák, Valčík, Mostecký, Oswald, Petrus R., Brynych, Petrus A., Vlček (Kopp, Gauč, Rožek, Charvát)