Starší přípravka na mistrovské turnaji v Libchavách.

22.05.2019 15:31


V neděli 19.5. jsme vyrazili na předposlední kolo krajské soutěže starších přípravek až do vzdálených Libchav.

Krásné slunné počasí a "pěkný" nedělní výlet. I takto sedá náš výjezd popsat.

ŽSK Třemošnice - FC Agria Choceň B - 0 : 7

ŽSK Třemošnice - Čistá - 4 : 5           
Branky : Charvát Patrik, Dan 
Klepetko a 2 David Šmídl

ŽSK Třemošnice - Libchavy - 1 : 14          
Branka : Tadeáš Lipenský


V prvím zápase nám hráči Chocně předvedli,jak má vypadat moderní fotbal. Na jejich hru byla radost pohledět,kdy nevidíte pouze odkopy,ale krásnou kombinační hru.Soupeř byl opravdu fotbalově jinde a to nás ještě držel Ríša v bráně.

Druhý zápas vedeme v poločase 4:1, ale druhý hrubě nezvládáme a soupeř otáčí na 4:5 Nepochopitelný výpadek.S tímto soupeřem hrajeme vždy vyrovnaně, ale tentokrát z jasného vítězství přichází nepochopitelně opět prohra.

V posledním mači dostáváme od domácích pořádný příděl. Je pravda,že měli  snad všechny hráče vyšší a silovější než my,ale to naše kluky neomlouvá.

Prohrát samozřejmě můžeme,ale naše mužstvo strašpytlů se jen tak nevidí. Někteří hráči snad ani nechtějí míč,jen aby nemuseli podstoupit jakýkoliv souboj.Když člověk ví,co v sobě kluci mají a jak dokáží hrát,tak po takovém výletě mu moc do smíchu není.Takže se musíme vrátit k poctivému tréninku a doufat,že takovéhle představení už snad nesehrajeme.

Dnes bych chtěl pouze vyzdvihnout výkon Ríši v prvních dvou zápasech. Svými zákroky dával klukům aspoň nějakou šanci. Budu se ale opakovat-je to kolektivní sport.

Sestava : Smutný Richard, Lipenský Tadeáš, Novotný Lukáš, Zvolský Michal, Šmídl David, Devera Dominik, Charvát Patrik, Klepetko Dan a Tyller Michal