1. třída dorostu - výhra nad TJ PARAMO Pardubice

21.10.2018 21:25


ŽSK Třemošnice - TJ PARAMO Pardubice - 6 : 2 (3:2)
Branky : Jelínek 3, Oswald, Šmídl, Čárný 


Dorost sehrál zápas 11. kola na domácím hřišti s mužstvem PARAMO Pardubice. 
Prakticky celý zápas jsme byli lepším mužstvem, přesto jsme stihli dvakrát prohrávat ! Již v 6. minutě šli hosté po nevinné akci a hlavně našem nedůrazu do vedení 0:1. Když ve 20. minutě Jelínek vyrovnal 1:1, zdálo se, že již začneme hrát hlavně my. To sice víceméně pravda byla, ale hosté ve 26. minutě dali opět vedoucí branku, po nedorozumění obrany 1:2... O dvě minuty později Jelínek znovu srovnal po několikeré dorážce 2:2 a o další minutu déle se po samostatné akci prosadil Oswald 3:2. S tímto výsledkem se šlo do kabin.

Přestože i ve druhé půli měli hosté několik příležitostí, které zneškodnil dobře chytající Mrázek, další branku nepřidali. Naopak naše trpělivá hra přinesla zaslouženě další tři branky (Šmídl, Čarný, Jelínek) a poměrně výraznou výhru 6:2.

I přes celkem vysokou výhru a naši převahu je stále co zlepšovat, hlavně směrem dozadu. Dnes si hattrick připsal výborný Jelínek a velice dobře hrál další tahoun týmu Šmídl (jen těch kliček by někdy mohlo být méně...) s Krškou. Ale i ostatní odehráli dobré utkání a věřme, že jim to vydrží i do odvety v Pardubičkách, která nás čeká v neděli 28.10. v 10:15.

Sestava : Mrázek - Míšek, Krška, Tomiška, Erben - Pilař, Jelínek, Šmídl, Oswald - Pavlík, Klein (Čarný)