14. kolo KS - Mladší přípravky

25.05.2015 17:01

14. kolo KS - Mladší přípravky

Poslední turnaj pořádaly v příjemném prostředí Přelovice, kam přijela ještě Chrudim B a Lázně Bohdaneč.


První zápas s Chrudimí byl nádhernou, dramatickou a bojovnou bitvou, kterou jsme ale nakonec prohráli 4:5 (Pípoš 2x, Pája, Mosťák).
Ve druhém zápase (s Přelovicemi) jsme po dobrém výkonu z předchozího utkání měli vyšší ambice. Bohužel jsme ale se ocitli "na kolotoči" a nestíhali vůbec nic. Bohužel z toho byl debakl 1:10 (Míra) ! Poslední zápas (s Lázněmi Bohdaneč) vypadal dlouho vyrovnaně, ale po několika chybách v závěru i tento zápas prohráváme 4:9 (Tobík, Míra, Pája, Rožátko). Protože v Přelovicích fotbalem žijí, sehráli ještě dva zápasy s jejich začínajícími fotbalisty i ti naši, kteří v "mistrácích" nejsou až tolik využiti a po výhrách 10:0 (Šmídl 4x, Ježek 3x, Smutný 2x, Gauč) a 7:4 (Brožek 2x, Šmídl 2x, Ježek 2x, Kofroň) si alespoň oni mohli vítězně zakřičet.

Příští neděli v poslední květnový den pořádáme náročný kvalifikační turnaj, kterého se kromě nás zúčastní ještě dalších sedm mužstev a sehrajeme se všemi patnáctiminutový zápas. Tři nejlepší pak postoupí do finálového turnaje.

Sestava A: Kolbaba - Spěvák, Tlustý, Tejnický, Rožek - Lášek, Mostecký, Cipryán,Hofman

Sestava B: Brožek - Petrus, Gauč, Ježek, Šmídl, Kofroň, Smutný