Starší přípravka na mistrovské turnaji v Třemošnici

28.05.2019 20:24


Poslední kolo krajské soutěže starších přípravek 25.5.2019 v Třemošnice

V sobotu 25.5. jsme na domácím pažitu přivítali soupeře z Horního Jelení, Slatiňan a Holic.

Toto kolo jsme začali netradičně krátkým soustředěním. Od pátku jsme byli ubytovaní ve zdejším Klub hotelu. Začali jsme ho výšlapem na přehradu Pařížov,kde nám hrázný Jirka Horský udělal malou exkurzi,po návratu a večeři byl na řadě fotbálek a hurá na kutě před sobotními mači.

Třemošnice - Horní Jelení -
3 : 0 
Branky David Šmídl,Michal Zvolský a host 
Patrik Čapka

Třemošnice - Slatiňany -
1 : 4
Branka : Dan Klepetko


Třemošnice - Holice -
2 : 10
Branky Lukáš Novotný a David Šmídl

V prvním zápase velice dobrý výkon a zasloužené vítězství,ve druhém jsme na soupeře měli,ale bohužel nám navlhl střelecký prach,jinak si myslím,že bysme měli také 3 body no a v posledním už kupíme zbytečné chyby,na soupeře nestačíme a přichází zasloužená prohra.

Všichni si snad užili soustředění i následující den,kdy dostali aspoň malou šanci všichni přítomní.Teď už nás čeká pouze závěrečný finálový turnaj,který se uskuteční 2.6. také na domácím hřišti.Zůčastníme se ho spolu s dalšími 8 mužstvy a potom už přijde na řadu rozlučka 7.6. a zhodnocení sezony.

Sestava : Richard Smutný, Lukáš Novotný, Tadeáš Lipenský, Michal Zvolský, Daniel Klepetko, Tomáš Šafránek, David Šmídl, Michal Tyller, DanHampl, Štěpán Hampl, Tereza Tučková, Pavel Zavadil a Patrik Čapka