1. třída dorostu (2. kolo - dohrávka) - výhra na Paramu Pardubice.

19.11.2018 17:12


TJ Paramo Pardubice - ŽSK Třemošnice - 2 : 6 (0:2)
51. Votava, 55. Pavlák - 13. D. Oswald, 23. Krška, 32., 48., 88. Šmídl, 48. Jelínek 

Dorost odehrál derniérový zápas, což byla dohrávka ze srpna na zmrzlém 
hřišti Parama Pardubice ve Svítkově. I díky pěti žákům jsme se sešli v šestnácti a to je pak radost trénovat... Přestože jsme domácí pustili do mnoha šancí, Michal Mrázek v brance zapomněl na minulý nepříliš povedený zápas a zachytal fantasticky. Hráči Parama měli neskutečnou smůlu v kombinaci s Mrázkovým výkonem a dali nám pouze dvě branky. My jich dali šest, takže výsledek nabádá k rozdílu třídy, ale ono to až tak nebylo. V obraně máme rezervy a přes zimu je potřeba na hře dozadu zapracovat. Střelecky se ukázal Roman Šmídl, který vsítil hattrick, další branky přidali David Oswald, Dan Krška a Milan Jelínek.

Po podzimní části jsme na "bedně" tzn., že jsme třetí no a co! Při pozápasovém pohovoru jsme si společně řekli, že na úplném konci sezóny chceme být výše... Tak uvidíme. I přes ne úplně dobrou tréninkovou morálku chci všem poděkovat za podzimní část a těšíme se na jaro...

Sestava : Mrázek - Michálek, Tomiška, Míšek, Erben - Halás, Jelínek, Šmídl, Krška - Oswald D., Pavlík (Jelínek F., Oswald T., Benda, Marek, Pilař)