Starší přípravka - referát z turnaje v Pardubičkách.

25.09.2018 20:01


V neděli 23.9. jsme se vydali bojovat o body do Pardubiček,kde nám byli soupeřem týmy Slatinan, Přelouče a domácí Pardubičky.

V prvním zápase porážíme tým Slatinan 6:5 ,kdy jsme mírně lepším mužstvem, ale vítězství urveme až těsně před koncem.Dan K. skoroval 4 krát a po brance přidal David Š. a Michal Z.

V druhém zápase narážíme už po třetí na Přelouč, ale tentokrát jsme jejím hráčům vyrovnaným soupeřem, kdy soupeř strháva vedení na svou stranu až těsně před koncem a prohráváme 4:5 Zde skorují Dan K. a Patrik Ch. oba 2 branky.

V posledním zápase přehráváme domácí jasně 7:1 Dan K. opět skoruje 4 krat,2 goly přidavá Michal T. a jednou se trefuje také David Š.

Tento turnaj se nám povedl jak výsledkově,tak kluci hlavně bojovali a přidali i fotbalovost,takže panuje spokojenost. Nesmím ovšem zůstat spát na vavřínech a dál poctivě trénovat a k zápasům přistupovat,jako tomu bylo v Pardubičkách.

Sestava : Ježek Matyáš - Devera Dominik, Charvát Patrik, Klepetko Dan, Lipenský Tadeáš, Novotný Lukáš, Smutný Richard, Šmídl David, Tyller Michal a Zvolský Michal