1. třída dorostu (18. kolo) - domácí výhra.

15.04.2019 16:41


ŽSK Třemošnice - SK-1.FC Mikulovice - 1 : 0 (1:0)
Branky : 25. David Oswald


V neděli jsme sehráli další mistrovský zápas. Soupeřem nám byly Mikulovice, na které to moc neumíme. V nepovedeném zápase na podzim jsme na jejich hřišti prohráli 3:2 a tak jsme samozřejmě chtěli přistoupit k tomuto zápasu zodpovědněji. V první půli jsme hosty moc do hry nepouštěli. Z poměrně solidního tlaku se urodila pouze jedna gólová akce ve 25. minutě, na jejímž konci byl David Oswald 1:0. Jen málokdo by řekl, že to bude jediná branka utkání...

Ve druhé půli jsme chtěli přidat další gól, po kterém by asi přišly další, ale nepříliš ideální zakončení a vůbec finální řešení další rozvlnění sítě zákonitě nepřineslo. Naopak to byli hosté, kteří nakonec mohli minimálně vyrovnat či dokonce výsledek otočit. Zápas byl na šance třeba 10:3, ale výsledek pouze 1:0. Ten sice těší, ani výkon nebyl špatný, ale v zakončení máme velké rezervy.

Příště hrajeme opět doma a přivítáme v neděli 21.4. v 10:00 poslední mužstvo tabulky Staré Hradiště, které však v minulém kole porazilo lídra z Opatovic n/L, takže pozor...!!!

Sestava : Mrázek - Erben, Jelínek Milan, Pospíšil, Halás - Krška, Šmídl, Tomiška, Míšek - Oswald David, Klein (Oswald Tadeáš, Jelínek Filip a Michálek)