1. třída dorostu - prohra v Pardubičkách.

29.10.2018 16:47


SK Pardubičky B - ŽSK Třemošnice - 4 : 3 (1:0)

Přestože jsme předvedli zřejmě nejlepší výkon podzimní části, bohužel to body tentokrát nepřineslo...


Do Pardubiček jsme odjeli ve značně prořídlé, ale nelze říci že i zároveň oslabené sestavě! Kdybychom těsně před odjezdem nevzbudili Máru, byli do hry připraveni již "pouze" dva mladší žáci (Kolbaba 2007 a Spěvák 2006), kterým děkuji, že byli s týmem v pravém sychravém podzimním počasí ač do hry nakonec nezasáhli. Měli ale slíbeno, že při remízovém konci by rychle vystřídali a rozhodli by v penaltách... Na ty však k jejich lítosti nedošlo.


Prakticky celý zápas jsme byli lepším týmem, ale důrazní domácí byli produktivnější. Z první vážnější akce vytěžili v první půli vedoucí branku  ve 23. minutě 1:0 a naše snaha o vyrovnání a velký tlak v poslední čtvrthodině vyrovnání nepřinesly.

To ale po zásluze přišlo hned na začátku půle druhé, kdy po pěkné akci dnes opět vynikajícího Šmídla ve 47. minutě zakončil žák Filip Jelínek 1:1. Pak jsme si ale vybrali čtvrthodinu hrůzy i smůly. V 50. minutě gólman Mrázek lehce podklouzl a nestihl zabránit blafáku domácího hráče 2:1, v 55. minutě se domácím povedl dalekonosný lob 3:1 a v 66. minutě to bylo po snad jediné chybě žáka Michálka již hrozivých a snad i nespravedlivých 4:1! Kluci ale dál hráli svouji hru a zákonitě přišla odměna v 68. resp. 82. minutě, kdy Milan Jelínek hlavou resp. Šmídl po svém klasickém sólíčku upravili na bohužel konečných 4:3. Domácí podržel v několika situacích brankář a několikrát i jeho branková konstrukce. I přes porážku musím všechny kluky pochválit a poděkovat jim za předvedenou hru. Oboustraně pěkné utkání jsme prohráli se vztyčenou hlavou a jedeme dál!!! Doufám, že již v kompletnějším složení. Těžko při tomto velice slušném výkonu někoho vyzdvihovat, ale asi i díky nutnosti jiného rozestavení se na naši hru moc pěkně dívalo, což potvrdila i hrstka zmrzlých diváků.

V neděli 4.11. v 10:00 přivítáme doma v odvetě Dřenice a na ně se snad sejdeme včetně marodů a omluvených...

Sestava : Mrázek - Michálek, Mára, Tomiška, Michálek - Krška, Šmídl, Jelínek Milan, Klein - Pavlík, Jelínek Filip (Kolbaba a Spěvák)