V Poháru hejtmana Pardubického kraje končíme ve 2. kole.

08.08.2016 11:04

V sobotu 6.8.2016 sehrálo mužstvo ŽSK Třemošnice 2. kolo Poháru hejtmana Pardubického kraje :

ŽSK Třemošnice - SK Holice - 1 : 2 (0:0) 
Branky : 88. Šebek

2. kolo poháru mělo solidní úroveň. přivítali jsme doma mužstvo Holic, vítěze KP z minulého ročníku.

1. poločas byl zcela vyrovnaný. Obě mužstva se snažila o kombinaci, ale narážela na pozornou obranu. Naše nově složená obranná čtveřice se prezentovala dobrým výkonem a soupeře nepouštěla do střeleckých příležitostí. Hosté možná více na míči, ale to bylo vše. Naše příležitosti nebyly dotaženy do zakončení.

Vstup do 2. poločasu se nám nepovedl. Hned ve 46. minutě jsme inkasovali branku. To nás malinko poznamenalo, ale postupem času se hra opět vyrovnávala. Hra se odvíjela především ve středu hřiště bez vyložených šancí na obou stranách. A v 72. minutě přišla individuelní chyba a soupeř ji potrestal - 0:2. Nám se podařilo v 88. minutě snížit na 1:2 Šebkem po rohovém kopu.

To bylo vše, na více již nebyl čas. Někteří hráči mile překvapili solidním výkonem. I přes porážku gratuluji Holicím k postupu. V neděli (7.8.) máme další utkání ve Velimi, což považujeme jako generálku před prvním mistrovským utkáním v Heřmanově Městci.

Omluveni : Culek, Janda, Kalina, Forman

Sestava : Jakub Žďánský - Petr (70. Menšík Lukáš), Mocanu, Široký, Brom (70. Radek Šťastný) - P.Šindelář, M.Šindelář, J.Vančura, O. Vančura - Šebek,Filip(46.Hejcman)