Starší žáci - referát z utkání s SK Nemošice

08.10.2017 15:45

 

Referát z utkání starších žáků..


SK Nemošice – ŽSK Třemošnice - 1 : 2 (1:1)

Branky: Jan Kasal, Daniel Krška

 

Za sychravého a deštivého nedělního rána jsme se vydali k dalšímu utkání, tentokrát do Nemošic. V Nemošicích jsme chtěli navázat na dobrý výkon z minulého týdne.

I přes intenzivní rozcvičku a důrazné instrukce o důležitosti aktivního a koncentrovaného vstupu do utkání, hned v z první akce domácích inkasujeme a prohráváme od 2. minuty 0:1.

Hororový začátek nás bohudík nepoložil a v dalších minutách jsme si kombinační hrou vytvořili několik výhodných střeleckých pozic. Razance našich střel ovšem nebyla pro domácího brankáře nebezpečná. V 19. minutě dobře hrající Tadeáš na hranici pokutového území uvolnil Honzu a ten již domácího brankáře překonal a vyrovnal na poločasových 1:1.

Vstup do druhého poločasu nám vyšel parádně. Po kombinaci ve středu hřiště se k míči dostal Dan Krška, odvážně vniknul do pokutového území, obešel dva obránce a levačkou míč uklidil k tyči, 2:1. V dalších minutách jsme ovšem upustili od aktivní hry, kombinací a držení míče a pustili domácí do hry. Soupeř dlouhými nákopy hledal svého nejlepšího hráče, hrotového útočníka, a v několika případech zahrozil náznaky nebezpečných situací. Michal v brance ovšem svým vysokým postavením za šestnáctkou všechny nákopy domácích vyřešil odkopem nebo rozehrávkou. Utkání jsme pak již zaslouženě dovedli do vítězného konce a mohli si vychutnat vítězný rituál.

 

„Naše vstupy do utkání jsou o nervy. Zaměřujeme se na intenzivní rozcvičku a i přesto vstupy do utkání nezvládáme. Fyzicky jsme připraveni, ovšem v  hlavě někteří hráči ještě sedí v autobuse a hrají přihlouplé hry na telefonech.

V dalším průběhu prvního poločasu jsme hru ale kombinačně ovládli , ale naše zakončení nebylo důrazné. V druhém poločase jsme méně drželi míč a tudíž   domácí se dostali do hry. Šance si ale nevytvořili, naše zůstaly nevyužity.

Dnes pochvalu zaslouží celý tým, výrazně pomohl k vítězství svojí aktivní hrou brankáře Michal, v útoku Tadeáš a Michal.“

Třemošnice : Michal Mrázek-Lukáš Skokan, Radek Brynych, Václav Michálek, Jakub Erben-Jan Kasal, Daniel Krška, Tomáš Benda (Tomáš Dočekal),Filip Červeňák (Daniel Marek)-Michal Pavlík (Filip Jelínek),Tadeáš Oswald