Starší přípravka - referát z turnaje z Bohdanče.

23.10.2016 19:43


Předposlední turnaj krajské miniligy se odehrál na exligovém stadionu v Lázních Bodaneč. I když to třeba výsledkově tak nevypadá, tak jsme sehráli asi nejpovedenější zápasy a tentokrát všichni makali naplno a zaslouží opravdu velkou pochvalu.

V prvním utkání jsme premiérově narazili na Pardubičky. Díky poctivé práci i dozadu, dobré produktivitě a velké chuti vyhrát, jsme i díky rychlým brankám v prvních sekundách vyhráli na úvod turnaje 7:3 (Škaryd, 3x Mostecký, Gauč, Spěvák a Klain).

Druhé utkání nás svedlo dohromady s Libchavami. Tento narostlý soupeř byl sice nad naše síly, ale poločas jsme odehráli velice dobře a prohrávali jsme těsně 1:2, když jsme i poměrně dlouho vedli efektní patičkou Kolbaby, který si po prvním zápase vyměnil místo c Cipryánem. Ve druhé půli jsme ale přeci jen několik chyb udělali a soupeř nás silově nakonec přehrál, takže přišla prohra 2:7 (Kolbaba, Klain).

Na závěr nás čekaly domácí Lázně Bohdaneč. Tak jako před týdnem šlo o velice vyrovnaný zápas. Na dvougólové vedení domácích jsme v závěru zareagovali jensnížením na konečných 1:2 (Mostecký). Závěrečný mohutný tlak vyrovnání bohužel nepřinesl, ale opět jsme všechny pochválili za kolektivní výkon a věřme, že za týden, kdy jedeme na poslední trojzápas, nyní do Pardubiček, navážeme alespoň výkonem na tento povedený turnaj.

Sestava : Kolbaba(2. a 3. zápas Cipryán) - Spěvák, Habor, Škaryd, Klain, Mostecký - Šmídlová, Nováček, Cipryán(2. a 3. zápas Kolbaba), Rožek, Gauč