Starší přípravka - referát z turnaje v Pardubičkách.

17.09.2017 14:05

Starší přípravka:

Druhý turnaj podzimní části jsme absolvovali v Pardubičkách, kde kromě domácích byli ještě hráči Lázní Bohdaneč a Slatiňan.

V prvním zápase s Pardubičkami jsme začali kiksem Tobíka hned v první minutě ! Pak jsme se celkem srovnali a hrál se vyrovnaný zápas, ve kterém jsme těsně před koncem vedli, ale konečnou remízu 5:5 (Nováček, Nesládek 2x, Mostecký, Halás) víceméně "zařídil" brankář Pája, který situaci před svou brankou nevyřešil dobře...

Do druhého zápasu s Bohdančí jsme vstoupili velice dobře a postupně vedli 3:0, ale druhá půle byla nepochopitelně vyloženě tragická a prakticky jsme tzv. utrpěli výhru 3:2 (Mostecký 2x, Nesládek). 

Nakonec nás čekali slatiňanští, kteří oba své předchozí zápasy prohráli a my si tím pádem mysleli, že se snad porazí sami. Navíc přijeli bez svého asi nejlepšího hráče Jakuba Hanuše... Opak byl pravdou a my jsme pokračovali výkonem z druhého poločasu s Bohdančí. Poločas 0:5 a hrůzný výkon to jen potvrdil. Po přestávce se obraz hry sice chvályhodně změnil, ale i tak prohráváme 3:9 (Nesládek 2x, Cipryán).

Takže trénovat, trénovat, trénovat...

Sestava : Kolbaba - Cipryán, Nováček, Mostecký, Nesládek, Šmídl, Klepetko, Halás, Gauč

Příští turnaj hrajeme doma v neděli 24.9., kdy přivítáme Polička, Libchavy a 
Lázně Bohdaneč.