Starší přípravka - referát z turnaje v Třemošnici

10.10.2016 15:42

V sobotu pořádala starší přípravka další kolo Krajské miniligy za účasti mužstev z Chrudimi , Poličky a Holic.

V prvním zápase s Chrudimí jsme i přes poměrně vysokou prohru 4:11 (2x Nováček, 2x Klain), neodehráli špatný zápas resp. některé jeho pasáže snesly náročnější měřítko. Bohužel jsme nezachycovali individuální výpady některých chrudimáků, ale prohra to byla se vztyčenou hlavou.

Zápas s Poličkou však byl o něčem jiném... Tady jsme víceméně propadli ve všech činnostech a jen jsme čekali, kde se skore zastaví. Soupeř byl nad naše síly a prohra 1:10 (Mostecký) je spíše milosrdná... Kdyby platilo "konec dobrý, všechno dobrý), tak lze turnaj nakonec hodnotit pozitivně.

Do posledního utkání jsme totiž vstoupili s chutí a odhodláním 
dome neprohrát všechna utkání. Holice byly v jejich složení (nám i jim chybělo několik stálých hráčů) vyrovnaný soupeř. Hra se přelévala od branky k brance a fotbalové štěstíčko se i tak trochu naklonilo na naši stranu, z čehož vyplynula v závěru těsná, ubojovaná, ale o to zaslouženější výhra 4:3 (2x Klain, Mostecký a Rožek). Takže alespoň jednou mohl zaznít vítězný pokřik třemošňáků...

Dobrý turnaj odchytal Cipryán, většinu akcí odtáhl Klain a velice dobře se zapojil po nemoci bojovník a rychlík Nováček. Ale i ostatní zaslouží pochvalu a věřím, že příští turnaj, který opět pořádáme doma a to v sobotu 15.10. kdy přivítáme Slatiňany, L. Bohdaneč a Přelouč, odehrajeme i když třeba v jiném složení v podobném duchu.

Sestava : Cipryán - Šmídlová, Nováček, Klain, Rožek, Mostecký, Spěvák, Ježek, Lášek