Starší přípravka - referát z turnaje v Poličce

01.10.2017 12:20

Starší přípravka.

Další kolo krajské miniligy přípravek jsme odehráli v Poličce.

Prvním soupeřem byla Chrudim B, ale jejich sestava příliš "béčko" nepřipomínala... Přesto nebo právě proto jsme sehráli poměrně vyrovnané utkání, které rozhodly chyby jednotlivců a konečný výsledek 5:2 ve prospěch Chrudimi (Klepetko D.,Šafránková) i tak bereme.

Druhým soupeřem byla pro nás dosud neznámá Choceň. Do zápasu jsme vlétli jako uragán brzy jsme vedli několikabrankovým rozdílem. Chocenští ale především ve druhé půli zabrali a nakonec jsme jen tak tak udrželi výhru 6:5 (Gauč 2x, Klepetko D. 2x, Cipryán a Rožek), když ve druhém poločase jsme soupeřovu síť ani jednou nerozvlnili!

Nakonec nás čekala silná Polička. Když to ve 20. minutě bylo 3:3 a hra byla více než vyrovnaná, doufali jsme v další solidní výsledek. Bohužel přišla desetiminutovka hrůzy, ve které jsme inkasovali téměř každou minutu... Takže jsme od Poličky opět dostali na frak, nyní 10:3 (Rožek 2x, Cipryán). 

Nepovedl se nám druhý poločas s Chocní a závěr zápasu s domácími. Přesto chci pochválit víceméně všechny, ale pořád je na čem pracovat.

Příští neděli 8.10.  jedeme do Holic, odjezd opět v 7:15! 

Sestava : Kolbaba (2. zápas a 1. poločas s Poličkou Brožek) - Cipryán, Mostecký, Rožek, Šmídl, Gauč, Klepetko D. a Šafránková