Starší přípravka - referát z turnaje v Holicích

09.10.2017 20:04


Krajská soutěž miniligy starších přípravek pokračovala již pátým kolem na hřišti Holic. Tentokrát se potkala pouze tři mužstva a kromě našeho týmu, domácích Holic se o body dojelo poprat družstvo Slatiňan.

ŽSK Třemošnice - SK Holice - 11 : 2 (5:1)
Branky: Klepetko D. 3, Nesládek M. 3, Cipryán 2, Šmídl 2, Mostecký

V prvním zápase jsme nastoupili proti týmu domácích. Od začátku jsme byli lepším týmem. Předváděli jsme pěkné fotbalové akce, velmi dobré bylo i týmové pojetí od všech našich fotbalistů. Předváděli jsme velmi dobrý důraz v osobních soubojích i při snaze o zisk míče. Střelecky se nám také dařilo o čemž svědčí i poločasové skóre 5:1. Soupeře jsme ani v druhém poločase téměř k ničemu nepustili. Fotbalistům Holic se podařilo rozvlnit naši síť jednou i v druhém poločase,ale jednalo se pouze o kosmetickou úpravu výsledku. My jsme byli ještě produktivnější než v prvním poločase a podařilo se nám přidat ještě šest zásahů do černého a stanovili jsme konečné skóre na 11:2 v náš prospěch. Celý tým bych rád pochválil za velmi aktivní přístup k zápasu a také za efektivitu při střelbě.

 

ŽSK Třemošnice - Spartak Slatiňany - 1 : 5 (0:0)
Branky: Nesládek M.

V druhém utkání nás čekal tým Slatiňan. Jednalo se o velmi vyrovnané utkání, i když konečné skóre tomu moc nenapovídá. První poločas byl ve znamení vyrovnané hry, několika slibných šancí na obou stranách, ale ani jeden z týmů se nedokázal gólově prosadit. V druhém poločase začali aktivněji hráči Slatiňan. I díky našemu menšímu důrazu v soubojích a nepovedené rozehrávce šel tým Slatiňan do vedení 3:0. Nám chyběl větší klid při zakončení ve vypracovaných šancích a taky trochu štěstí. Jedna z našich povedenějších střel totiž skončila „pouze“ na břevně soupeřovi brány. Chvíli na to se nám podařilo snížit na 1:3, ale bohužel velmi brzo jsme opět nepřesnou rozehrávkou a příliš pasivním přístupem dovolili fotbalistům Slatiňan odskočit na skóre 1:5. I přes zlepšenou hru v několika následujících minutách se již skóre neměnilo.

 

Sestava : Kolbaba - Cipryán, Nesládek, Mostecký, Rožek, Šmídl, Klepetko D., Šafránková

K dalšímu ji šestému soutěžnímu kolu zajíždíme v neděli 15. 10. 2017 do Chocně.