Mladší žáci (dohrávka) - referát z utkání Třemošnice - Slatiňany

22.09.2016 19:15


ŽSK Třemošnice - Spartak Slatiňany - 5 : 3 (3:2)
Tadeáš Oswald 2, Tomáš Benda, Jirka Tyller, Jan Kasal

Středeční dohrávka přivedla na náš trávník borce ze Slatiňan. Hosté, stejně jako my, se  budou pohybovat v druhé polovině tabulky KP MŽ a tak se dal očekávat vyrovnaný match.

Již z rozcvičky bylo cítit odhodlání a aktivní přístup. Aktivně jsme i do utkání vstoupili a ve 4.minutě jsme vedli 2:0 po brankách Tadeáše a Jirky. Nicméně v dalších minutách se soupeř vzpamatoval a po našem nedůrazu a naivním bránění před brankovištěm vyrovnal na 2:2. Před poločasem nám ale jednobrankové vedení vrátil umístěnou střelou Honza Kasal.

V druhém poločase jsme přidali na důrazu v osobních soubojích a zpřesnili kombinaci. Odměnou nám byly další dvě branky v soupeřově síti, po vědomých kombinacích se prosadil nejprve Tomáš Benda a poté podruhé Tadeáš.  Další šance jsme již bohužel neproměnili a tak poslední slovo patřilo hostům. V druhém poločase podali všichni hráči na naše poměry kvalitní výkon. Přesto dnes nad všechny svým výkonem vyčníval Vašek, Tadeáš a v druhém poločase Marek.

 

Třemošnice : Serhei Lyashko - Vašek Michálek, Jirka Tyller - Marek Tlapák, Honza Kasal, Dan Marek - Tadeáš Oswald, Tom Dočekal (Honza Peisker, Vojta Valčík, Roman Petrus, Tomáš Benda, Ondra Bouška)