Mladší přípravka - referát z turnaje ve Skutči.

19.09.2016 15:39


K dalšímu kolu jsme odjeli do Skutče. Zde se zápasy odehrály současně i díky tomu, že byla nachystána čtyři hřiště. Našimi soupeři byli týmy Skutče, Poličky a Libchav.

ŽSK Třemošnice - SK Polička -
1 : 15 (0:6)
Branky: Šmídl

První zápas jsme vůbec nezvládli. Do zápasu jsme vstoupili ospale a bez  zájmu hrát fotbal. Tým Poličky hrál s větším nasazením a byl i fotbalovější. Po zásluze ovládl první poločas v poměru 6:0. Vysoký náskok soupeře se  projevil i na naší hře ve druhém poločase, hráli jsme odevzdaně. Náš jediný úspěch zaznamenal po dobrém napadání D. Šmídl. To bylo z naší strany vše. Naopak soupeř pokračoval v aktivní hře a výsledkem bylo konečné skóre 1:15.


ŽSK Třemošnice - FK Junior Skuteč - 10 : 8  (5:4)
Branky: Klepetko 4, Šmídl 4, Brožek 2

V druhém zápase nás čekal tým domácí Skutče. I přes vysokou prohru v prvním zápase a pár radách v kabině jsme opět začali ospale a se spoustou nepřesností ve hře. Důsledkem bylo brzké vedení Skutče v poměru 3:0. Poté se poprvé v zápase prosadil i D. Klepetko a pro celý tým to byl ten správný impuls. Naše hra se zvedla a hra na hřišti se vyrovnala. Skóre se měnilo jako na houpačce. Poločas jsme vyhráli 5:4. Druhý poločas lépe začala Skuteč a ujala se vedení 7:5. Poté jsme zabojovali i my, skóre bylo 8:7 v náš prospěch. V zápětí přišlo srovnání na 8:8. Těsně před koncem základní hrací doby jsme se dostali do vedení 9:8. Poté nastalo přibližně 4 minutové nastavení nad rámec základní hrací doby, které jsme využili a D. Šmídl vstřelil náš desátý gól. Chvíli na to zápas skončil a my jsme si poprvé mohli zakřičet náš vítězný pokřik.

ŽSK Třemošnice - Libchavy -
5 : 2  (3:0)
Branky: Klepetko 3, Šmídl, Brožek

Do posledního zápasu jsme nastoupili s velkým očekáváním, protože s týmem Libchav nás čekala soutěžní premiéra. Možná i díky neznalosti soupeře, jsme 
vstoupili do zápasu zodpovědně a jednalo se o náš nejlepší zápas. Hráii jsme aktivně a zodpovědně, poločas jsme vyhráli 3:0. Druhý poločas jsme pokračovali jako v prvním poločase a odměnou bylo navýšení náskoku na 4:0. Soupeř s Libchav se pak také prosadil a snížil na 1:4. Ke konci zápasu se každému týmu podařilo vstřelit po jedné brance a konečné skóre bylo 5:2.

Sestava : Smutný, Čapka, Brožek, Klepetko, Šmídl, Charvát, Výborný, Devera, Bachratý, Šafránek, Šafránková