Mladší přípravka - referát z turnaje v Třemošnici

18.10.2016 17:29

Již páté kolo miniligy přípravek jsme odehráli opět na domácí půdě v Třemošnici. Našimi soupeři byly týmy Přelouče, Slatiňan a Lázní Bohdaneč. Tentokrát se v konečném součtu jednalo o náš nejméně povedený turnaj, jelikož jsme uhráli pouze tři body z devíti možných. A teď už něco málo podrobněji k jednotlivým zápasům.

ŽSK Třemošnice - FK Přelouč -
1 : 4 (0:3)
Branky: Klepetko

V prvním zápase nás čekal tým Přelouče. S tímto týmem jsme hráli hned v prvním kole  nové sezóny. Chtěli jsme soupeři vrátit porážku, kterou nám uštědřil. Bohužel jsme začali opět celkem ospale a Přelouč toho plně využila. První poločas, skončil 0:3 z našeho pohledu. Druhý poločas jsme začali o něco aktivněji, ale nic víc než jeden zásah z naší strany to nepřineslo. Soupeř přidal také jeden gól a konečné skóre bylo 1:4.

ŽSK Třemošnice - Spartak Slatiňany -
8 : 2 (4:1)
Branky: Čapka 3, Klepetko 2, Šmídl 2, Honzík

Dalším soupeřem byli Slatiňany. Šlo o naší první letošní konfrontaci. V tomto zápase jsme začali mnohem lépe. Vše bylo pohlednější, fotbalovější a v tomto zápase jsme dominovali. Poločasové skóre vyznělo v náš prospěch v poměru 4:1. V druhém poločase oba týmy přidaly stejný počet branek a po dobře odvedeném výkonu jsme zvítězili 8:2. Premierovou trefu si za mladší přípravku připsal Honzík.

ŽSK Třemošnice - Lázně Bohdaneč -
5 : 7 (3:3)
Branky: Klepetko 2, Čapka, Šmídl, Bachratý

Poslední zápas byl velmi vyrovnaný. Celý první poločas se skóre měnilo jako na houpačce a celkem padlo šest gólů. Druhý poločas se vyvíjel v podobném 
duchu, ale podařilo se nám strhnout vedení na naši stanu v poměru 5:4. Bohužel se soupeři podařilo vývoj zápasu díky třem gólům a našemu hernímu výpadku otočit a týmu z Lázní Bohdaneč jsme podlehli v poměru 5:7.

Sestava :  Ježek, Čapka, Šafránková, Klepetko, Honzík, Bachratý, Novotný, Šmídl, Šafránek, Devera, Šmídlová 

Závěrem jen dopřesnění k podzimnímu rozlosování. Čekají nás ještě dvě kola a to 23. října zajíždíme do L. Bohdaneč a poslední kolo odehrajeme 29. října v Pardubičkách. V obou případech se pokusíme uhrát co nejlepší výsledek, abychom se dobře naladili na halovou sezónu.