Mladší přípravka - referát z turnaje v Pardubičkách (16. 4.)

19.04.2017 17:37

Deváte kolo miniligy odehrála mladší přípravka 16.4.2017 na hřišti Pardubiček . Kromě domácích byli dalšími našimi soupeři týmy Přelouče a Přelovic.

Jako první nás čekal zápas s Přelovicemi. Do tohoto zápasu jsme vstoupili vcelku dobře. Začátek zápasu byl vyrovnaný po všech stránkách. Jako první se gólově prosadil soupeř. Poté se skóre měnilo jako na houpačce, my jsme za nepříznivého stavu 1:2 dostali možnost zahrávat pokutový kop. Bohužel tuto výhodu na srovnání stavu jsme nevyužili a penalta byla zahrána velmi lehkomyslně až bych řekl „lajdácky“. I tak bylo poločasové skóre 2:3 z našeho pohledu. Možná právě neproměněná penalta a nepříznivý vývoj v zápase se podepsal na dalším herním projevu našeho týmu. Druhý poločas zcela ovládl tým Přelovic a zrodila se naše vysoká prohra v poměru 4:9. I tak se jednalo o náš nejpovedenější zápas tohoto dne, i když to možná zní paradoxně. Našimi střelci v tomto zápase byli Daniel K.(2x), Patrik Ch. a premiérový zásah si připsal Lukáš N.

V druhém zápase jsme poměřili síly s Přeloučí. V tomto zápase, tak jako v celém soutěžním kole nám nechyběla bojovnost, ale bohužel fotbalovost jsme postrádali. Nedařilo se nám téměř nic ať už v týmovém pojetí hry a bohužel až na některé vyjímky ani individuálně se nám tentokrát nedařilo. Našim jediným střelcem v tomto zápase byl Peter B. . Poločas skončil 1:5, celý zápas potom 1:7.

Poslední zápas jsme sehráli proti týmu domácích Pardubiček. I v tomto zápase jsme bohužel pokračovali ve špatném výkonu, ke kterému se přidala i trocha smůly, když naše střely se soupeřům podařilo blokovat ještě než doletěly k brankáři a ba naopak tým Pardubiček proměnil téměř vše co si vypracoval, i když se občas jednalo o šťastné góly po několika tečích.  V poločase bylo skóre 1:4, druhý poločas přinesl stejnou porci branek a celkvé skóre bylo 2:8. V tomto zápase si vyzkoušel post gólmana Patrik Č., který ještě několik šancí zneškodnil a zabránil tak dvoucifernému skóre. Našimi úspěšnými střelci byli David Š. a Peter B.

Sestava : Ježek - Charvát, Honzík, Bachratý, Novotný, Šafránek, Čapka, Šmídl, Klepetko D., Klepetko P.

K dalšímu kolu zajíždíme na hřiště Skutče, a to 22.4.2017.