Mladší přípravka - referát z turnaje v Chrudimi.

15.09.2016 17:01


Novou sezónu 2016 / 2017, respektive její podzimní část jsme zahájili prvním kolem na stadionu v Chrudimi. První nepříjemné překvapení na nás čekalo hned po příjezdu, protože jsme zjistili, že hlavní pořadatel není přítomen a celé soutěžní kolo proběhlo v režii trenérů jednotlivých týmů. A to nejen v tom, že se začínalo zcela mimo časový harmonogram, ale zápasy mladších přípravek jsme si museli i sami odřídit v roli "rozhodčích". 

V prvním kole byly našimi soupeři týmy Chrudimi, Přelovic a Přelouče. A teď už k jednotlivým zápasům:

ŽSK Třemošnice - Chrudim -
7 : 1 (4:0)
Branky: Klepetko 4, Šmídl 2, Čapka 1

Zápas proti Chrudimi jsme začali s velkým zapálením a odhodláním vyhrát. Soupeře jsme téměř k ničemu nepustili. Poločas jsme ovládli 4:0. Druhý poločas jsme začali stejně, jako jsme skončili ten první. I přesto Chrudim šťastnou střelou snížila na 1:4. Zbytek zápasu byl v naší režii, přidali jsme po přesvědčivém výkonu další tři góly a vyhráli 7:1

ŽSK Třemošnice - FK Přelouč -
1 : 3 (0:1) 
Branky: Čapka

Dalším soupeřem byl tým Přelouče. Hned od začátku měl zápas naprosto odlišný průběh. Přelouč nám byla velmi vyrovnaným soupeřem. První poločas jsme prohráli 0:1, i když nám chyběla trocha štěstí, když jsme nastřelili tyčku. Naše fotbalové naděje se ovšem nevzdaly a snažily se o vyrovnání. Bohužel jsme si po rohu Přelouče vstřelili hlavou vlastní gól. I za nepříznivého stavu 0:2 jsme bojovali dál, odměnou nám byl gól na 1:2. Po touze za vyrovnáním jsme jednu z akcí rozehráli nepřesně a soupeř toho využil. Konečné skóre bylo 1:3.

ŽSK Třemošnice - Přelovice -
8 : 3 (4:1)
Branky: Klepetko 4, Čapka 2, Šmídl, Výborný

Poslední zápas jsme sehráli s týmem Přelovic. I přes předešlou porážku jsme přistoupili k zápasu znovu aktivně. I přes několik nepřesností bylo poločasové skóre 4:1. Po změně stran jsme pokračovali v aktivní hře a napadání. Tým Přelovic využil několik svých příležitostí ze začátku poločasu a snížil na 3:4. Ani my jsme se ovšem nevzdali a podařilo se nám vstřelit další čtyři branky. Výsledkem byla přesvědčivá výhra 8:3.

 Sestava : Smutný, Čapka, Výborný, Klepetko, Šmídl, Novotný, Ježek, Šafránková, Šafránek