Mladší přípravka - referát z turnaje v Dolním Újezdě.

25.09.2016 21:23

K dalšímu kolu miniligy přípravek jsme zajížděli k našemu nejvzdálenějšímu soupeři do Dolního Újezdu. Opět se hrály všechny zápasy souběžně, což jsme kvitovali i vzhledem ke vzdálenosti, kterou jsme dnes museli urazit. Našimi soupeři byly týmy D.Újezdu, Přelovic a Skutče.

ŽSK Třemošnice - Přelovice -
11 : 4 (8:1)
Branky: Šmídl 3, Bachratý 3, Klepetko 2, Šafránek 2, Ježek

První zápas jsme začali velmi dobře. I s pozměněnou sestavou jsme hráli aktivně a v celém zápase jsme dominovali. Gólově se v tomto zápase premiérově prosadili za mladší přípravku Peter Bachratý 3x, Tomáš Šafránek 2x a Matyáš Ježek. První poločas skončil 8:1 v náš prospěch. Druhý poločas jsme začali stejně aktivně, ale i soupeř se nadechnul k několika povedeným akcím. Důsledkem byly tři vstřelené branky na každé straně a konečné skóre 11:4 v náš prospěch.

ŽSK Třemošnice - Dolní Újezd - 
8 : 5 (0:5)
Branky: Klepetko 4, Šmídl 2, Šafránek, Ježek


Další zápas jsme sehráli s domácím týmem Dolního Újezdu. Bohužel jsme začátek zápasu prospali, nebyli jsme aktivní ani dostatečně důrazní. Také se nám trochu přilepila smůla na kopačky, když jsme třikrát trefili tyč. Újezd naopak většinu svých šancí proměnil a zaslouženě ovládl první poločas 5:0. O přestávce jsme si řekli pár povzbudivých slov, zamýchali se sestavou a s odhodláním jsme vstoupili do druhého poločasu. Hned z rozehrávky jsme vstřelil náš první gól v zápase. V rychlém sledu se nám podařilo vstřelit další čtyři góly a zároveň jsme soupeře už  k ničemu nepustili. Povzbuzeni zlepšenou hrou a vstřelenými góly jsme se dokázali prosadit ještě třikrát a zejména za perfektně zvládnutý druhý poločas jsme zaslouženě vyhráli v poměru 8:5.

ŽSK Třemošnice - FK Junior Skuteč -
3 : 6 (1:1)
Branky: Brožek 2, Klepetko

V posledním zápase jsme se utkali s týmem Skutče. V předešlém kole jsme vyhráli v celkem divokém zápase v poměru 10:8. Tentokrát se hrálo od začátku opatrně a zodpovědně zezadu. I tak nebyla nouze o pěkné fotbalové akce, poločas skončil 1:1. V druhém poločase se možná trochu projevila únava z předešlého vítězného zápasu, protože iniciativu na hřišti převzali hráči Skutče. Byli v soubojích o krok dřív a měli větší chuť hrát. Zaslouženě se ujali vedení 4:1. Po dalších změnách v sestavě se nám podařilo snížit na 3:4. Bohužel Skuteč přidala chvíli před koncem zápasu pojistky v podobě pátého a šestého gólu a zaslouženě vyhrála.

Sestava : Smutný, Čapka, Novotný, Klepetko, Ježek, Šafránková, Bachratý, Šafránek, Šmídl, Brožek