Mladší přípravka na 3. mistrovském turnaji.

20.09.2015 00:01

Mladší přípravka se v sobotu 19.9. 2015 zúčastnila svého třetího turnaje a zajela si pro dva bodíky do Přelouče. Přestože ještě při prvním zápase starších kolegů byla mlha, kterou nezažil ani Rákosníček a to u něj se dala krájet, na naše utkání se již koukat dalo. A to nejen kvůli tomu, že se mlha zvedla, ale i proto, že obě mužstva  předváděla zajímavé kombinace, z čehož nakonec vzešla divoká remíza 7:7 (3x Kolbaba, 2x Tlustý, Mostecký a Černil).

Ve druhém zápase jsme narazili na Pardubičky. Bohužel jsme nesehráli proti nim tak dobrý zápas jako minulý týden, ale i přes prohru 4:6 (2x Kolbaba, 2xTlustý) jsme odešli s hlavou vztyčenou.

V posledním utkání, tentokrát proti Skutči jsme prohodili brankaře, do branky šel Tlustý a Kolbaba zákonitě do hry. V zápase jsme nejprve prohrávali poměrně brzo 0:1, pak jsme skore otočili na 3:1, ale hloupými chybami jsme Skutči dovolili vyrovnat na konečných 3:3 (Kolbaba, Mostecký, Gauč). Škoda, že prakticky v poslední sekundě Kolbaba trefil z přímáku jen spojnici...

Tak jako tak jsme odehráli dobrý turnaj a samozřejmě jsme si neodpustili nezbytná kolečka na přeloučském kruháku, mimo jiné i proto, že starší kolegové nyní zabrali (remíza, prohra, výhra).

Příští týden je volný víkend a pak v sobotu 3.10. pořádáme turnaj na domácím pažitu. Ještě předtím ale v úterý 22.9. odehrajeme přáteláček v Načešicích s výkopem v 16:30.

Sestava : Kolbaba (3. zápas Tlustý) - Mostecký, Smutný, Šmídl, Šafránková, Gauč, Čapka, Černil a Halás