Mladší přípravka na 7. mistrovském turnaji.

26.10.2015 15:54


Poslední turnaj Krajské miniligy přípravek jsme sehráli v Lázních Bohdaneč. Bohužel kvůli omluvám na poslední chvíli starších kolegů jsme je museli posílit našimi "hvězdami" Tlustým, Kolbabou a Mosteckým. Ti odehráli jen pár minutek prvního zápasu a Kolbaba odchytal i druhý. Možná i kvůli tomu se ostatní kousli a sehráli dobré zápasy. Ráno před turnajem jsme povolali Alenku Šafránkovou a Matyáše Ježka a oba i s jejich ostatními spoluhráči musím za předvedené výkony ve všech třech zápasech pochválit.

První se Skutčí jsme nakonec jen zremizovali 3:3 (Mostecký, Nováček, Tlustý), ale kombinačně i bojovně jsme byli lepším týmem. 

Ve druhém s domácími Lázněmi Bohdaneč jsme prohráli 1:5 (Nováček), ale i tento mač jsme sehráli velice slušně a jen díky několika individuálním chybám a zvláštnímu střídání resp. nestřídání domácích (bohdanečský kapitán je rozdílový hráč...), jsme výsledkově propadli.

Nakonec nás čekaly Přelovice a zde jsme si spravili náladu po výhře 6:2 (3x Brožek, 2x Nováček a Klepetko). Snaživé přelovické chlapce jsme přehráli a podzimní část jsme zakončili opět vítězným pokřikem třemošňáků... 

Nyní nás čeká společně se staršími i mladšími kolegy úterní přáteláček ve Vrdech, kterým ukončíme "venkovní" podzim, pak podzimní prázdniny a od pondělka prakticky halová část sezony (bude upřesněno), kterou ukončíme vánočním turnajem 19.12. 2015 v domácí hale.

Sestava : 1. a 2. Kolbaba-3. Cipryán - Brožek, Klepetko, Mostecký, Nováček, Šmídl, Tlustý, Šafránková, Gauč, Ježek M.