KP dospělých (9. kolo) - prohra v Chocni na penalty.

09.10.2016 13:35


FK Agria Choceň - ŽSK Třemošnice - 1 : 1 (1:1) penalty 4 : 2
Branky : Myšák Lubomír - Šindelář Petr


Naše mužstvo zajíždělo do Chocně. Vstup do utkání byl velmi dobrý...hráči hýřili aktivitou a hned ve 3 min. střílí Šebek těsně nad branku.Hned potom v krátkém sledu střílí P.Šindelář,D.Forman a O.Vančura dedle. Dobře jsme kombinovali a vytvářeli si tlak ...přichází 8 min M.Hejcman postupuje sám na domácího brankáře...ze souboje vychází lépe Gerčák střelu kryje.Ve 26 min po centru P.Šindeláře se ocitá v šanci D.Forman nedává...Gerčák opět bravurně chytá. Ve 30 min P. Šindelář střela ze střední vzdálenosti bez efektu. V tomto časovém rozmezí jsme si vytvářeli místy až drtivý tlak. Ale stále se nedařilo vstřelit potřebnou branku...a tak zafungovalo pravidlo" nedáš dostaneš" po centru z naší levé strany se uvolnil L. Myšák první střelu Janda vyráží na následnou dorážku nedosáhne - 1:0. Náš tým obdržená branka nesložila a odpověděli jsme hezkou akcí po levé straně ve 41 min centroval O. Vančura míč si našel P. Šindelář a nekompromisně zakončil 1:1.
Druhý poločas opět začínáme náporem na domácí branku hned ve 46 min dalekonosná střela Šebka končí na tyči (branková konstrukce se stále klepe) .Opět střílí Šebek v 51 min vyráží Gerčák na roh.Stále hrajem aktivně přichází velké množství standart.situací,ale domácí brankář Libor Gerčák se rozhodl,že dnes už žádnou branku nedostane. Utkání končí remízou 1:1 a na penalty vyhráli domácí ...nakonec si připisujem bod.
 
Cirkl Leoš trenér ŽSK Třemonice :Naše hra nebyla špatná dobře jsme kombinovali a hráči plnili pokyny.Vytvářeli jsme si velký tlak na branku soupeře, ale velmi dobrý Libor Gerčák držel domácí nad vodou.Koncovku musíme zlepšit potom snad přijdou branky a vítězství.Náš tým hrál zodpovědně a s chutí.....dnes víme,že bodově bylo na více, ale i taková utkání přicházejí.Dnes nebudu hodnotit jednotlivce chválím celý tým.

ŽK 3:2, Diváci: 81
Rozhodčí : Depeš Michal - Jačisko Jakub, Sita Jaroslav, Delegát:Valenta Petr
 
Choceň : Gerčák - Baborák, Novotný, Myšák, Kubíček, Krejza, Prachař, Synek, Stolín (55. Mikulík), Fogl, Popelka (68. Kratochvíl)

Třemošnice: Janda - Brom, Mocanu, Culek, Kalina - Forman, P. Šindelář,M. Šindelář,O. Vančura - Šebek, Hejcman.