KP dospělých (6. kolo)

13.09.2015 09:21


SK Polička - ŽSK Třemošnice - 1 : 0 (0:0)
Branky : 83. Stejskal

  Po vcelku dobrém vystoupení v minulém týdnu proti Pardubicům zajíždělo naše mužstvo na hriště dalšího předního mužstva v tabulce - Poličky. Utkání začalo náporem domácích a již ve 12. minutě likvidoval Auersvald první vážnou akci domácích. Hned ve 14. minutě zahodil Stejskal loženku. Domácí hrozili víceméně pouze ze standartních situací.
   Druhá půle začala pro naše hráče poměrně dobře, mužstvo začalo kombinovat a prosazovat se ve středu hřiště. V této fázi jsme vyslali také jednu pěknou střelu na bránu Slaného Menšíkem. Ten ji ale bravůrně kryl. To bylo ale z naší strany také vše. Zhruba od 65. minuty převzali domácí inciativu a na naši bránu se valil jeden útok za druhým. Stejskal a Mužík i díky výbornému Auersvaldovi neproměnili další velké šance. Už už se zdálo, že bychom mohli sáhnout po bodíku, hra se v posledních 10 minutách opět vyrovnávala. Ovšem v 83. minutě zastavil nesmyslně zvednutý praporek rozhodčího Jelínka naše mužstvo v postupu dopředu a po přímem kopu a následném rohovém kopu padl jediný gól utkání. Bohužel do naší brány a "syndrom Stejskal" (v dobrém slova smyslu bez urážky hráče) nás opět poslal domů bez bodu.
   
ŽK : 3:2
Gól : 83. Stejskal
Diváci : 100
Rozhodčí : Komínek (Lanškroun) - Jelínek (Lanškroun), Zerzán (Makov)

Polička : Slaný - Pavliš, Jílek, Andrle (56.Kučera), Štěrba, Mužík, Švec, Wolker (76.Bureš), Netolický, Stejskal, Navrátil

ŽSK :  Auersvald - Kalina, Culek, Vančura O., Petr (78. Hejcman) - Brom, Vančura J., Kvíčala, Šindelář P.- Šindelář M., Menšík


Ohlas:
" Fotbal nebyl moc na koukání, ale Polička nás nemohla načnout a vyložené šance zahodila. Nakonec za přispění rozhodčího Jelínka, který nás vrátil podivným zvednutím praporku v 83. minutě znovu zpět do vápna, Stejskal po rohovém kopu skóroval. Všichni víme, že tento hráč nám vstřelí hlavou pokaždé gól. Hlavičkovou situaci těsně před koncem jsme stejně neuhlídali a on ho opět vstřelil. Škoda. Nicméně s jednou nebo dvěma střelami na bránu nemůžeme uvažovat v utkání o úspěchu. Práce s balónem uvnitř nebo před hranici trestného území je z naší strany pomalá a tak všechna možná úspěšná zakončení jsou soupeřovými obránci blokována. Pohled na tabulku je v našem podání opravdu doslova odpudivý, dva vstřelené góly .... no nedá se nic dělat, musíme poctivě dál pracovat s materiálem, který máme."