KP dospělých (6. kolo) - prohra doma s MFK Chrudim B.

18.09.2016 13:37


ŽSK Třemošnice - MFK Chrudim B - 1 : 2 (0:2)
ŽBranky : 78. P. Šindelář (pk) - 4., 27. P. Tlapák (druhá z pk)
 
Začátek utkání nám vůbec nevyšel, hned ve 4 min jsme inkasovali branku po individuální chybě ve středu hřiště a P.Tlapák zakončil přesně 0:1.Takto jsme si vývoj utkání nepředstavovali....soupeř měl nástup do utkání velmi dobrý vytvářel si mírný tlak a byl nebezpečný.Naše mužstvo odpovědělo střelbou ze střední vzdálenosti P. Šindelář a J. Vančura těsně mimo branku.Stoupal i počet standart. situací(rohy, přímé kopy),ale obrana s přehledem odvracela nebezpečí před svojí brankou.Ve 27.min přišla ztráta míče a série dalších chyb na sebe navazujících ....Jiří Janda fauloval ve velkém vápně a pískala se penalta P.Tlapák 0:2.Snažili jsme se o kontaktní branku do kabiny,ale ze slušné pozice na hranici vápna (30 min.) z přímého kopu O. Vančura střílel do zdi. Hned ve 34 min podobná situace M. Šindelář těsně nad branku.
Druhý poločas se vyvíjel jinak.Naši hráči začali hrát aktivně a byli více na míči ,ale nedařilo se ve předfinální a finální fázi.Soupeř byl stále nebezpečný hlavně z brej.situací.V 77 min byl v dobrém náběhu střídající Hejcman faulován a P.Šindelář z penalty snížil 1:2. Po této situaci naši hráči tlak na branku soupeře ještě zvýšili,ale stav utkání se nezměnil. Gratuluji soupeři k výhře.
 
Cirkl Leoš trenér, ŽSK Třemošnice : Nepodařil se nám vstup do utkání... brzy jsme inkasovali.Hosté byli rychlí a nebáli se hrát. Po druhé obdržené brance to nevypadalo dobře.Takto jsme si utkání nepředstavovali, bohužel dnes přišly individuální chyby a soupeř je okamžitě potrestal.Do hry jsme se dostali až ve 2.poločase,ale bez potřebného zakončení.Střídající Hejcman hru oživil byl pro soupeře nebezpečný.Mužstvo se snažilo... bojovalo, ale dnes to na body nestačilo.Domácí porážka mrzí. Vynikli Liviu Mocanu,Michal Hejcman.

ŽK 3:2,  diváků :110,  Rozhodčí : Zerzán Miloš, Hořínek Lukáš, Nováková Karolína delegát:Suchý Miloš

Sestava : Janda - Petr, Mocanu, Culek, Široký(63' Brom) - P. Šindelář, M.Šindelář, J. Vančura, O. Vančura - Filip (53' Hejcman), Forman.