KP dospělých (5. kolo) - výhra na penalty v Přelouči.

11.09.2016 15:38


FK Přelouč  -  ŽSK Třemošnice - 2 : 2  (0:1) penalty 2:3
 
Utkání v Přelouči nebylo jednoduché,domácí nastoupili velmi důrazně a agresivně.Nedařilo se nám kombinovat, bylo hodně nepřesností v rozehrávce s tím přicházelo hodně osobních soubojů a některé byly za hranicí....Hned ve 4 minutě nebezpečná stand. situace ze strany (domácí V.Vančura) -míč prosvištěl kolem tyče. Od této chvíle si naše mužstvo vytvářelo tlak a hlavně z pravé strany přicházely centrované míče do vápna... bez potřebného zakončení. V 19 minutě již udeřilo opět po centru z pravé strany,Marek Brom našel  hlavu O.Vančury a ten se nemýlil  0:1. Přicházely další šance, dvakrát  David Forman přesprintoval domácí stopery a šel sám na Jiřího Marka,ale bohužel bez gólového zakončení.
2.poločas domácí začali aktivně a vyplatilo se jim to hned ve 47 min. přes střed obrany šel dlouhý míč a domácí R.Klouda v dobrém náběhu šel sám a zakončil přesně  1 : 1.Domácí tímto gólem ožili a chvílemi začali mít vice ze hry.Přišla ale naše brejková situace v 58 min. z pravé strany zatažení a centrovaný míč (David Forman )přesně našel hlavu J.Šebka  1: 2.Naše radost netrvala dlouho - v 65 min.rozhodčí píská hodně přísnou penaltu - V.Vančura proměňuje  2:2 .Vyrovnávací gól nás nesrazil a opět si vytváříme mírný tlak a dokonce střílíme branku,která nebyla bohužel uznána - rozhodčí viděli ofsajd. Od 75 min.se utkání dohrávalo ve středu hřiště a ani jedno mužstvo nechtělo udělat rozhodující chybu - tak přišly penalty,kde se činili oba brankáři a nakonec výhra na penalty pro nás 3:2.
Odvážíme si 2 cené body zcela zaslouženě.

 

ŽK  3:3  DIVÁKŮ: 120, ROZHODČÍ: Pešek Martin - Poláček Libor, Mrkvička Martin - Delegát:  Gála Jaroslav
 
ŽSK Třemošnice: Janda - Petr, Mocanu, Culek, Kalina - Brom, M.Šindelář, P.Šindelář, O.Vančura, Šebek, Forman (77.Filip)
 
Cirkl Leoš -  trenér ŽSK Třemošnice : Jsem rád,že si odvážíme další body z venkovního hřiště.Utkání bylo hráno hodně agresivně a důrazně,chvíli nám trvalo se s tím vyrovnat.Vždy jsme šli do vedení,ale soupeři se podařilo vyrovnat. V 1.poločase bylo dostatek šancí utkání rozhodnout,ale bez potřebného gólového zakončení. Chválím opět Jiřího Jandu a střelce obou branek Ondřeje Vančuru a Jiřího Šebka.