KP dospělých (5. kolo) - výhra na penalty v Moravské Třebové.

10.09.2017 13:05


SKP Slovan Moravská Třebová - ŽSK Třemošnice - 1 : 2 (na penalty)  
Branky : 70. Polák - 64. Šindelář Petr
  


Na utkání do MT jsme odjížděli odhodláni konečně udělat dobrý výsledek,protože vstup do sezóny se výsledkově nepovedl. Utkání se hrálo důrazně, agresivně a rychle z obou stran, někdy na úkor přesnosti. Jako první se osmělili domácí po centru hlavičkoval vedle  Polák. Ve 14 min hezky a přesně střílel ze strany M.Šindelář, ale Kamisch vyrazil na roh. Ve 28 min se krásně uvolnil Šebek a chytrou střelou málem překvapil domácího brankáře. Domácí měli pár akcí,ale naše obrana pracovala spolehlivě. Ve 39 min přišla chvíle J. Vančury ,který po hezké kombinaci šel sám, ale břankář včas vyběhl a střelu vyrazil následná zpětná přihrávka brankou neskončila. V 52 min opět Polák střílí vedle branky. V 61 min se uvolnil středem hřiště J. Vančura, ale zakončení malinko prováhal ...brankář střelu likviduje. Hned v 64 min přišla naše gólová radost po standartce se uvolnil Šebek zatáhl míč na střed hřiště a přihrál P.Šindelářovi a ten vymetl šibenici - 0:1. Dlouho naše radost netrvala v 70 min domácí zapresovali,Král zaváhal při odkopu a z následné skrumáže na potřetí domácí vyrovnali Polák - 1:1. V 74 min střílí P. Šindelář z první nad branku . Do konce utkání si již ani jedno mužstvo šanci nevytvořilo . Penalty jsme zvládli a bereme dobrý dva body. Pochvala pro celý tým za bojovnost a předvedený výkon. Vynikli P. Šindelář, J. Vančura, Šebek, Mocanu.  

 

Cirkl Leoš trenér ŽSK Třemošnice : Utkání mělo úroveň hrálo se rychle a důrazně . Obě mužstva měla rychlý přechod do útoku . Šli jsme po hezké akci do vedení bohužel domácím se celkem brzy podařilo vyrovnat . Potom přišla ještě jedna  šance, ale gólově neskončila stav se nezměnil a šlo se na penalty  Ty jsme zvládli dobře a bereme zaslouženě dva body . 


Sestava : Šimon - Petr, Král, Mocanu, Kalina - O. Vančura (80' Brom), P. Šindelář, J. Vančura, M. Šindelář - Šebek, Forman.