KP dospělých (3. kolo) - prohra v H. Městci na penalty.

29.08.2017 18:20


FK Jiskra Heřmanův Městec - ŽSK Třemošnice - 2 : 1 (na penalty 7:6)  
Branky : 39. Netušil - 20. Mocanu Liviu (pk)

  

Na další utkání jsme zajížděli do Heřmanova Městce . Hned ve 2 min  po přesném míči od Krále byl v šanci Forman ,ale Žďánský byl připraven. V 5 min šel sám Hejcman , ale nezakončil přesně. V 9 min Šebek hezky uvolnil Hejcmana ...šel sám ,ale střela skončila na břevně. V 17 min střílí Hejcman opět mu nebylo přáno. Ve 20 min Forman našel aktivního Hejcmana, který byl ve vápně faulován a nařízenou penaltu bezpečně proměnil Mocanu 0:1 . Ve 39 min přišla naše hrubá chyba v rozehrávce a domácí Netušil do prázdné branky 1:1 . Po rohovém kopu P. Šindeláře hlavičkoval těsně vedle M. Šindelář. Už běžěla 46 min do vápna pronikal Forman , ale v rozhodující chvíli nestihl zakončit. Druhý poločas jsme začali opět tlakem na domácí , ale střelecké pokusy P. Šindeláře a Hejcmana brankou neskončily . V 54 min unikal Hejcman z pravé strany , ale v rozhodující chvíli mu míč uskočil a střela nebyla přesná . V 58 min nás mohl zmrazit Salfický ...hlavičkoval těsně vedle . V 67 min centroval P. Šindelář a dorážel Fejl... nad branku . Hned v 70 min  Fejl z dálky střílí těsně vedle . Domácí v závěru , kdy jsme chtěli vstřelit branku šli tři na jednoho, ale Mocanu to vyřešil dobře . Do konce utkání se nic nestalo a penalty jsme nezvládli . 

  
Cirkl Leoš trenér ŽSK Třemošnice : chtěli jsme vyhrát ..... bohužel se opět nestalo . Šancí hlavně  v první půlce bylo hodně . Soupeř nás potrestal po chybě v rozehrávce jinak hrozili pouze ze standartních situací . Hráči se snažili nemohu vytknout nikomu nic snad jenom potřebný klid a přesnost v zakončení .Snad se brzy vše změní a budeme se zase radovat  z vítězství.

H. Městec : Žďánký - Dvořáček. D. Jablečník, Svoboda (29. Novák), Salfický - Hlaváč, Jošt, Vegeš (60. Mach), Netušil - Zrůst (88. Gerber), M. Jablečník (77. Musil)

Třemošnice : Šimon - Mocanu, Král, Petr, Brom (56. Fejl) - P. Šindelář, J. Vančura, M. Šindelář, Forman - Hejcman, Šebek