KP dospělých (29. kolo) - domácí výhra nad Poličkou na penalty.

11.06.2017 10:25


ŽSK Třemošnice - SK Polička - 3 : 2 np (1:2), penalty 5:4 
Branky : 20. P. Šindelář (pk), 57. Šebek - 22. Mbah, 39. Obusanya 
  
Doma jsme přivítali tým z Poličky.Začátek utkání byl solidní ...vytvářeli jsme si šance či pološance Forman,Šebek,Hejcman,ale bohužel vstřelit branku se nepodařilo.Až ve 20' se stav měnil, Hejcman byl ve vápně faulován  a P. Šindelář penaltu proměnil 1:0. Dlouho naše vedení netrvalo, ve 22'  Mbah zkušeně 1:1. Brankář hostů Slaný držel svůj tým dobrými zákroky v utkání.A opět do naší nezajištěný obrany vniknul ve 39' Obusanya a věděl si v zakončení rady 1:2. Zmrazit nás Polička mohla ještě víc, kdy po chybě M. Krále šel hráč hosti sám, ale náš Janda byl připraven. Druhý poločas jsme se snažili o vyrovnání a povedlo se to v 57´ Šebkovi, hezky se uvolnil a zakončil přesně 2:2. Hra se vyrovnávala a nám postuně docházeli síly. Polička nás docela zaskočila, dobrou hrou i nasazením.  V 90´ se ocitl hostující hráč ve velé šanci, ale Janda nás podržel. Utkání skončilo 2:2 a šlo se na penalty. Penalty jsme zvládli a bereme 2 body.  
  
Cirkl Leoš, trenér ŽSK Třemošnice : Jestli si někdo myslel, že Polička přijede na výlet, tak se mýlil. Na hřišti dokazovali, že fotbal hrát umí. Nám se nedařilo vstřelit branku, kdy hlavně v začátku utkání tam bylo dost šancí. Soupeř nás trestal a do kabin šel s vedením 2:1, nám se podařilo vyrovnat, ale to bylo všechno...na víc jsme neměli. Spravedlivá remíza a při penaltovém rozstřelu úřadoval Janda, tak bereme 2 body. Pochvala pro Šebka, P. Šindeláře a Jandu. Vážněji zraněnému hráči Poličky, přejeme všichni brzké uzdravení.

Třemošnice : Janda - Petr, Mocanu, Král, Kalina - P. Šindelář (66. Brom) ,J. Vančura, M. Šindelář, Forman (83. Petrlík) - Šebek, Hejcman (75. Šťastný).

Polička : Slaný - Bureš, Vondra (57. Vojta), Pazdera, Andrle - Mužík, Mbah, Netolický, Obusanya - Navrátil, Stejskal