KP dospělých (27. kolo) - výhra nad Českou Třebovou.

29.05.2017 15:33


ŽSK Třemonice - FK Česká Třebová - 3 : 0 (1:0)
Branky : 32. Mocanu, 49. Šebek, 83. Forman

V pěkném utkání se střetla dvě mužstva z horní poloviny tabulky. Od samého začátku převzali do rukou iniciativu domácí, leč bez gólového efektu. Po dvaceti minutách hry se začali do hry dostávat i hosté, ale pouze ve středu hřiště.
První gól domácích padl ve 32. minutě nádhernou střelou ze standartní situace. Exekutorem byl Mocanu.
Do druhé půlky doslova vlétli naši hráči a výsledkem byl "angličan" z kopačky Šebka již ve 49. minutě utkání. Vše pečetil v 83. minutě střídající Forman. Hosté ohrozili vážněji naši branku cirka třikrát, ovšem neúspěšně. Za zmínku stojí ještě Šebkem nastřelené břevno, které se chvělo ještě hodně dlouho po utkání.

 

Hodnocení utkání , Ing. Tomáš Jambor : Pěkné utkání pro oko diváka skončilo zaslouženou výhrou našich kluků. Hosté se prezentovali mladým týmem, který má před sebou určitě slibnou budoucnost. Ovšem  tentokrát to na naše mužstvo nestačilo. Všichni máme radost, jak to letos kluci "válí" a stále atakují přední příčky tabulky krajského přeboru.

 

Třemošnice: Janda - Petr (67. Brom), Mocanu, Král, Kalina (73. Forman) - Šndelář P. (90. Mejtský), Vančura J., Šindelář M.,  Vančura O. (86. Šťastný) - Šebek, Hejcman

Česká Třebová : Bárta - Novotný, Hašek, Grepl, Müller - Zahálka, Jankele, Vondra (67. Klumpar), Rataj - Sejkora, Fučík (86. Moláček)