KP dospělých (25. kolo) - výhra v Holicích.

21.05.2017 13:27

SK Holice - ŽSK Třemošnice - 0 : 1 (0:0)  
Branky : 87. Petr Šindelář 

  
V sobotním dopoledním čase jsme hráli v Holicích.Utkání začalo opatrněji z obou stran a ve hře bylo vidět hodně nepřesností.Ve 12 min přišla naše  ztráta míče na polovině soupeře a nebezpečný brejk domácí naštěstí nedokončili. Ve 20 min střílí J. Vančura těsně nad branku.Ve 24 min střílí Šebek těsně vedle. Domácí zahrozili z pravé strany, ale Janda byl pozorný a předvedl důležitý zákrok. Ve 25 min po nádherném centru P. Šindeláře se ocitl v tutovce Brom, ale nezakončil dobře.Ve 28 min zachytil Král rozehrávku domácích a nastřelil domácího obránce do hlavy,branka byla již prázdná. Domácí se snažili kombinovat, ale naráželi na náš dobře hrající obraný blok.Hlavně domácí J.Jedlička byl hodně aktivní. Ve 40 min se po rohu dostal do zakončení důrazný Kunášek ....smůla pro nás ...zakončil těsně nad branku a vážněji se zranil (nastoupil Mejtský). Ve 45 min přímý kop domácích Janda výráží. 
 Ve 48 min pohotová střela Šebka, domácí brankář připraven. V časovém rozmezí od 50 min do 70 min si ani jedno mužstvo nevytvořilo vážnější šanci ke vstřelení branky. V 71 min M. Šindelář zatáhl míč a střílel , ale domácí střelu zblokovali a následnou přihrávku Brom nevyužil (pouze roh). V 74 min nás vystrašil domácí Lát hezkou střelou nad branku.Pomalu se obě mužstva připravovali na penalt. rozstřel, ale vše bylo jinak. V 87 min M.Šindelář založil akci přes J. Vančuru, ten našel nabíhajícího P. Šindeláře a náš "střelec" si věděl rady, nadvakrát překonal domácího brankáře 0:1. Konec utkání jsme si zkušeně pohlídali. Opět krásné tři body z venku a moc si ceníme další výhry. 
  
Cirkl Leoš trenér, ŽSK Třemošnice : utkání bylo ve hře vyrovnané, ale na vyložené šance jsme vyhráli. Nakonec se podařilo rozhodnout utkání v náš prospěch až v samotném závěru, kdy se trefil P.Šindelář. Opět jsme podali kolektivní a disciplinovaný výkon. Pochvala pro všechny hráče co byli na pažitu.Touha po dobrém výsledku byla velká. 

Sestava : Janda - Petr, Mocanu, Kunášek (40. Mejtský), O. Vančura - P. Šindelář, J. Vančura, M. Šindelář, Brom - Šebek, Král.