KP dospělých (22. kolo) - domácí výhra nad M. Třebovou.

23.04.2017 11:28


ŽSK Třemošnice - SKP Slovan Moravská Třebová - 2 : 0  (1:0)  
Branky : 30. J.  Vančura, 60. M. Hejcman 

  
Na dobře připraveném pažitu jsme doma přivítali tým z Moravské Třebové. Hned úvod utkání ukazoval, že nás nečeká nic jednoduchého. Hráči hostů rozhodně nepřijeli bránit a předváděli dobrou kombinační hru. Do první šance se dostal překvapivě náš J. Kunášek, kdy vyhrál souboj a sám postupoval ze strany na branku...jeho pěkná střela šla těsně vedle. Ve 26' min po přímém kopu P. Šindeláře střílí M. Hejcman .... střela byla zblokovaná přichází pouze roh. Ve 30' min se stav utkání už měnil, po hezké akci ...P.Šindelář si narazil s J.Šebkem a centrem našel nabíhajícího J.Vančuru, který hlavou ukázkově zakončil 1:0.  Ve 36' min vyzkoušel pozornost J. Jandy hostující Staněk. Ve 37' min opět aktivní P. Šindelář našel hlavu M. Hejcmana , ten hlavičkuje těsně nad branku. Ve 39 min hosté zahrozili standart. situací, J. Janda opět připraven vytěsnil střelu na roh.Ve 44 min po centru J. Kunáška hlavičkuje M. Hejcman do tyče. 
  V 50 min hosté střílí branku,ovšem z ofsajdové pozice. V 60 min po standart. situaci O Vančury, kdy pohotově uvolnil J. Šebek svého parťáka v útoku.... dáváme druhou branku M. Hejcman 2:0. V 79 min opět nebezpečná standart. situace hostů, ale J. Janda opět vyráží střelu nad branku.Závěr utkání jsme si zkušeně pohlídali a bereme další tři body za domácí vítězství. Děkujem fanouškům za podporu. 
  
  
Cirkl Leoš trenér, ŽSK Třemošnice: Těžké utkání s kvalitním soupeřem.Soupeř překvapil chodil do kombinace a byl neustále v pohybu ...individuální schopnosti jejich hráčů budily respekt.Naše mužstvo se s danou situací vypořádalo dobře. Za stavu 1:0 bylo vše otevřené, ale když přišla druhá uklidňující branka a v 73' min vyloučení hostujícího hráče bylo hotovo.Naši hráči dřeli od první do poslední minuty a odměnou nám jsou další tři body. Mít klobouk tak smekám.Pochvala pro celý tým ...zvláštní  pro J. Vančuru, J. Šebka a M. Hejcmana. 

ŽK 1:3  ČK 0:1 , Diváků:80 
  
Třemošnice : Janda - Kunášek (80' Petr), Culek, Král, O.Vančura ( 87'Kalina) - P. Šindelář, J. Vančura, M. Šindelář, Forman (90' Šťastný) - Hejcman (86' Brom), Šebek.

Moravská Třebová : Kamisch - Strouhal, Murin, Novák, Strnad - Štaffa, Staněk, Sedláček, Vančura - Švanda (68. Špaček), Polák (80. Pospíšil)